Şimdi Ara

Victor G701 (Aktif İnceleme Geldi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
8.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sanırım şundan kaynaklanıyor: Ben alırken Victorun kampanyası vardı şu şekilde; 120 gb ssd yi 240gb yükseltiyolardı yani konfigsarsyonda 120gb ssd parası verdim ben 240 gb takıldı. Evet laptoptan son derece memnunum, tek sorun şu üst taraftaki tuşların geri bildirimi az yapıda olup bazen algılatmakta zorluk çekmemdi, bunun haricinde bi sorun yaşamadım. Yazılım tarafında FreeDos üzerine sorunsuz yükleme yapmak da kolay artık, yinede uğraşamam derseniz de 20-30 tl ye yaparlar bilgisayarcılarda. Kısaca ben bi sorun yaşamadım Kampanya devam edip etmedii hakkında bi fikrim yok @Victor Gaming Machine hocamıza sorsak daha iyi oluır umarım şu vade farkı olayını çözerler ve ssd kampanyası devam ediyordur.
  • 240GB SSD kampanyası devam arkadaslar. Bilgisayarlarınızı 240GB SSD almak icin 120GB SSD ile yapılandırabilirsiniz hem mSATA hem de 2.5" SSD tarafında.
    Vade farkı oranları kredi kartı ve aylık odeme sayısına gore degismektedir. Guncel tablo sitede "odeme" uzerinde mevcut.

http://www.victor.com.tr/CreditCardRates.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Hocam sanırım şundan kaynaklanıyor: Ben alırken Victorun kampanyası vardı şu şekilde; 120 gb ssd yi 240gb yükseltiyolardı yani konfigsarsyonda 120gb ssd parası verdim ben 240 gb takıldı. Evet laptoptan son derece memnunum, tek sorun şu üst taraftaki tuşların geri bildirimi az yapıda olup bazen algılatmakta zorluk çekmemdi, bunun haricinde bi sorun yaşamadım. Yazılım tarafında FreeDos üzerine sorunsuz yükleme yapmak da kolay artık, yinede uğraşamam derseniz de 20-30 tl ye yaparlar bilgisayarcılarda. Kısaca ben bi sorun yaşamadım Kampanya devam edip etmedii hakkında bi fikrim yok @Victor Gaming Machine hocamıza sorsak daha iyi oluır umarım şu vade farkı olayını çözerler ve ssd kampanyası devam ediyordur.

fazlaca rahatsız ettiğim için özür dilerim fakat problem aynı. sizin aldığınız sistemin aynısını seçiyorum, (120 gb msata ssd seçiyorum sadece, 240 değil) en düşük 9 taksit seçeneği 2881 lira çıkıyor :/
    @Victor Gaming Machine

• Dolar kuruna bağlı olarak fiyatlar yükselmiş olabilir mi acaba ya? Bilemedim valla hocam @Victor Gaming Machine hocama soralım en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 21 Ağustos 2014; 14:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domatesli Makarna Sosu

quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Hocam sanırım şundan kaynaklanıyor: Ben alırken Victorun kampanyası vardı şu şekilde; 120 gb ssd yi 240gb yükseltiyolardı yani konfigsarsyonda 120gb ssd parası verdim ben 240 gb takıldı. Evet laptoptan son derece memnunum, tek sorun şu üst taraftaki tuşların geri bildirimi az yapıda olup bazen algılatmakta zorluk çekmemdi, bunun haricinde bi sorun yaşamadım. Yazılım tarafında FreeDos üzerine sorunsuz yükleme yapmak da kolay artık, yinede uğraşamam derseniz de 20-30 tl ye yaparlar bilgisayarcılarda. Kısaca ben bi sorun yaşamadım Kampanya devam edip etmedii hakkında bi fikrim yok @Victor Gaming Machine hocamıza sorsak daha iyi oluır umarım şu vade farkı olayını çözerler ve ssd kampanyası devam ediyordur.

fazlaca rahatsız ettiğim için özür dilerim fakat problem aynı. sizin aldığınız sistemin aynısını seçiyorum, (120 gb msata ssd seçiyorum sadece, 240 değil) en düşük 9 taksit seçeneği 2881 lira çıkıyor :/
    @Victor Gaming Machine

Dolar yükseldi.Sabit kur olmadığı için fiyat yükselmiştir.
    Habertürkhthayat.haberturk.com
    Fed şahinleşti, dolar uçtu!
    http://ekonomi.haberturk.com/para/haber/982195-fed-sahinlesti-dolar-uctu

• hilikkan H kullanıcısına yanıt
    Evet o sebepledir yüksek ihtimalle.
  • Eline sağlık @-Sniper- . Benim gibi alıcılar için çok yararlı oldu/olacak. Benim g701 de elime ulaşsın incelemenize destek olcam. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun laptop.
  • Allah razı olsun hacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi sorum olcaktı orjinal sitedeki resimlerde parmak izi okuyucusu yok burda nasıl oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegogodin

bi sorum olcaktı orjinal sitedeki resimlerde parmak izi okuyucusu yok burda nasıl oluyor ?

Parmak izi okuyucusu standart zaten seçim ekranında da yoktu ama sitedeki resimlerde neden yok bilmiyorum hocam.
  • Hocam ben bu laptobu aldım ama . touchpad de click lerin arasındaki parmak izi okuyucu denen zımbırtıyı nasıl kullanacagımı halen daha çözemedim bi yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAWASAKI

Hocam ben bu laptobu aldım ama . touchpad de click lerin arasındaki parmak izi okuyucu denen zımbırtıyı nasıl kullanacagımı halen daha çözemedim bi yardımcı olursanız sevinirim

Driverını kurarsan bilgisayarda şifre girmek yerine omugup açabilirsin dosya şifreleme falan yapabilirsin vs vs

• yükseltme kampanyasını seçince sadece sdd mi takılıyor?
  • Bununla dayz sa high akıcı oynayabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: otostopçu

quote:

Hocam ben bu laptobu aldım ama . touchpad de click lerin arasındaki parmak izi okuyucu denen zımbırtıyı nasıl kullanacagımı halen daha çözemedim bi yardımcı olursanız sevinirim

Driverını kurarsan bilgisayarda şifre girmek yerine omugup açabilirsin dosya şifreleme falan yapabilirsin vs vs

driver kurulu hocam ama . bi parmak izi mi tanımlamam gerekiyor hala çözemedim :D cehalet böyle bişey :D
  • quote:

quote:

quote:

driver kurulu hocam ama . bi parmak izi mi tanımlamam gerekiyor hala çözemedim :D cehalet böyle bişey :D

Evet programa girin yönergelere uyun program basit ama okuyucuçok nazlı ykk yavaştı yok hızlıydı yan tuttun düz tut falan bazen 20 kere parmak geçiriyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet programa girin yönergelere uyun program basit ama okuyucuçok nazlı ykk yavaştı yok hızlıydı yan tuttun düz tut falan bazen 20 kere parmak geçiriyorum

valla dediğiniz gibi . biraz kurcaladıkca çözülüyor evet . hallettim . sorunsuz çalışıyor çok şükür . Çok teşekkür ederim yardımınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: HakiCS

Bununla dayz sa high akıcı oynayabilir miyim?

Sistem gereksinimlerine baktım, rahat rahat oynarsın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paintov

yükseltme kampanyasını seçince sadece sdd mi takılıyor?

Şuan ki kampanya hakkında tam bir fikir sahibi değilim ben alırken ssd kampanyası vardı. Bu konuyu @Victor Gaming Machine ne sorarsan yardımcı olur diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.