Şimdi Ara

Victor hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum hero bu hafta freelerde. Ben freeler hariç oynayanını görmedim ama bana hep hadarı bol güzel bir hero olarak anlatıldı. Neden oynanmaz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klasik APC. Malzahar, Brand neden oynanmıyorsa aynı sebepten. Uçup kaçamıyor diye.
  • Bu yeni metayı anlamıyorum. Sırf uçup kaçamadığı için güzelim herolar harcanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

Klasik APC. Malzahar, Brand neden oynanmıyorsa aynı sebepten. Uçup kaçamıyor diye.

orianna, tf de oynamayalım o zaman.
  • ata341 kullanıcısına yanıt
    ikisininde ultisi oyun çevirir viktorun ulti leş gibi ayrıca orianna hızlı kaçıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

ikisininde ultisi oyun çevirir viktorun ulti leş gibi ayrıca orianna hızlı kaçıyor

victor aynen dediğin gibi. ama gün gelecek brand mid moda olacak ona eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata341

quote:

Klasik APC. Malzahar, Brand neden oynanmıyorsa aynı sebepten. Uçup kaçamıyor diye.

Orianna'nın kalkanı ve ultisi, TF'nin de W'su ve ultisi onları etkili yapan. Ayrıca APC oyuncusu olarak o saydıklarımı da oynuyorum ben. Yani merak etme işkembemden sallamıyorum nedenleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powerline Seçim Hk.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

victor aynen dediğin gibi. ama gün gelecek brand mid moda olacak ona eminim.

brand ile gank yeyince ulti ile double alma olayı var ve tflerde mükemmel iş yapıyor neden olmasın
  • Pasifi satılsa daha iyi olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Orianna'nın kalkanı ve ultisi, TF'nin de W'su ve ultisi onları etkili yapan. Ayrıca APC oyuncusu olarak o saydıklarımı da oynuyorum ben. Yani merak etme işkembemden sallamıyorum nedenleri.

canım işkembe çekti olum gece gece neden öyle dedin ki? sebebi neydi ki?
  • Bence de Brand oynanmalı. Çok op bir apc.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.