Şarj konusu 1 Donmalar yaşanıyor 2 Kamerası gerçekten kötü 3 Kameradaki led ışık kendi önünü aydınlatmıyor yani adam gibi led lamba koymadan kaçmışlar 4 Yazılım konusunda destek görmek mümkün değil 5 Rom yapalım diyoruz çok seçici bir tavır içerisinde alet 6 yani daha da sayarım. Şebeke v.s v.s
Ner10N
kullanıcısına yanıt
Ben Victor P1 kullanıcısıyım.Victor U2 yi bu gün mediamarktta inceledim.Keşke biraz daha para verip U2 alsaydım diyordum.İnceledikten sonra fikrim değişti ben U2 yi hiç beğenmedim kamerası p1 den bile kötü ki p1 in kamerası da kötü ve pembeleşme sorunu var.sesi (hoparlör-kulaklık) berbat yani kalitesiz.ki p1 de de ses kalitesiz.dokunmatik p1 de zayıf ve ıskalamalar çok bana göre dokunmatik U2 de de sorunlu hatta p1 den bile kötü yada aynı ayarda denebilir.ekran parlaklığı U2 de iyi değil ekran parlaklığı full de olmasına rağmen az geldi.
Karşılaştırma yaptığım telefon Victor P1 ki ben bu telefondan da memnun değilim.Victor U2 kağıt üzerinde süper ancak fiiliyatta kağıt üzerindeki kadar başarılı değil.Telefonu almayı düşünen arkadaşlar mutlaka media markt ta telefonu inceleyip nerede ucuzsa ordan alsınlar derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme