Şimdi Ara

VICTOR U2 mi yoksa Asus Zenfore 5 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan 800 bütceye göre asus masus boş şuan en iyisi victor u2 g2 birebir yakın işlemci mediatek turbo tasarım olarak hoş bataryasından süpheliyim bende almak istiyorum ama cok tanıtılmamıs kötü yaanlarını anlatanalr yok
  • Garanti durumu güzel ondan fazla düşünmüyorum.
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Sen aldın mı Victor U2? Ben de Asus Zenfone 6 ile Victor arasında kalanlardanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdogan_Er -- 10 Eylül 2014; 12:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilimci

Sen aldın mı Victor U2? Ben de Asus Zenfone 6 ile Victor arasında kalanlardanım.

yok ben lg g2 aldim ama victor u2 daha iyi bir cihaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor U2 her türlü.
  • general mobile aldım sonra geri iade gönderdim ordan param gelsin direk alıcam. Kliksadan almıştım ssorunlu geldi iae göndrdim u2 alınca direk burdan yazıcam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Bende victorla asus6 arasındaydım redmi note aldım 9taksit

hocam nereden aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ner10

general mobile aldım sonra geri iade gönderdim ordan param gelsin direk alıcam. Kliksadan almıştım ssorunlu geldi iae göndrdim u2 alınca direk burdan yazıcam zaten

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama gmd elite lite da var 999 tl ye. S800, 16 arka, 8mp ön kamera vs. Vodafonelarda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklama ihtiyaç yok Victor U2 harika bir cihaz
    Xiaomi yıl sonuna kadar gelmez ise ilk tercihim Victor U2 olucak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm'den istemsizce soğudum 3 günlük telefon kendi kendine tuşlara bastı tam 2 dk boyunca nette dahi gezdi kendi kendine ondn soğudum birden
  • Ben şansımı zenfonedan yana kullandım verdim siparişi yani arkadaşlar yüksek kalite oyunlarda kasma falan yapmıyor dediler.Bir tek kamera için victor u2 alınabilir ama bana tasarımı daha güzel ve satıcısı belli olduğu için zenfone aldım.Kamera 8mp ve 2mp yeter bana.Yani şuan işlemci daha iyi asustan ama sonuçta ikisinide en son oyun uygulamada kasma yapmıyor ilerde çıkacaklar için victor u2 daha iyi olabilir.
    Bu victor u2 ya bakarken dark evo x5'i gördüm o da fena durmuyor özellik olarak.

Edit:1 GB rami varmış dark evonun o yüzden ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 10 Eylül 2014; 21:33:12 >
  • bugün itibariyle bende u2 aldım gelince ilk izlenimleri paylaşırım
  • Bekliyorum incelemeni gece resim falan çekip eklermisin karanlık ortamda çekimi nasıldır bunu falan merak ediyorum. Ben galiba haftaya vericem siparişi
  • cihaz elime ulaştı şuan hat takıp calıştırmaya başladım antutu skorları bir yerden sonra ekran kararıyor bi kaç kezde program kendini kapadı
  • Arkadaşlar birazdan alıcam telefon ama halen iksi arasında kaldım acaba düşünmeyim direk victor mu alsam ? İşlemci mtk olduğu için açıkcası korkuyorum. Tüm çakma ürünlerde mtk işlemciler var ondan karıştırıyorum.
  • viztor siparişini geçtim. Bakalım kısmet
  • tek kriter özellikse alınabilir ama kalite dersen asus tabiki.
  • arkadaşlar bende asus ve victor arasında kaldım
    dostum sen victoru aldınmı nasıl memnunmusun
  • Memnun değilim uzak dur derim.
  • Ner10 N kullanıcısına yanıt
    Neden memnun değilsiniz hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.