Şimdi Ara

victor u2 yi nasıl bilirsiniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam ben telefonun sağlamlığında değilim ben telefonu niye düşüreyim :)) niye suyun altına sokayım :))
  • zopo zp980+ bilgisi olan
  • valla iki aydir kullaniyorum ben sahsen memnunum zopo ve diger cihazlari cinden getirseniz bile sahte imei yuklemek veya eski telefonun imeisini yuklemek ve risk altinda kullanmak gibi illegal islere gireceksiniz urunun fiyati servisi Turkiyede verilen bir telefona gore gayet iyi onemli olan servistir, performanstir diyorsaniz ne 5 mp.'lik cift hatli markalara nede garantisi olmayan telefonlara bakmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg G 2 aldım mutlu muyum bilemiyorum
    http://www.kliksa.com/urun/lg-g2-d802-32gb-siyah-akilli-telefon/980004116?gclid=CKTdr5-6u8ECFY_ItAod2E4Ang
    şimdi bide yanına taşınabilir sarj aleti almak istiyorum
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-mini-sarj-aleti-2000-mah-cp-els-beyaz/productDetails.aspx?productId=telsarjminisony&categoryId=60004584
    bu olur mu para bitti bum bum bum para bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkra -- 20 Ekim 2014; 21:44:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

galaxy serisi plastık vıktor kasası daha kaliteli ha? komikmişsin..

paranızı cope atmakta ozgursunuz.

kardeşim victoru tam bilmiyorum videolerda kasası iyi gibi görünüyor ama samsungun kasaları gerçekten çok dandik
    bende s4 vardı ordan biliyorum gerçekten çok çok dandik ve bende victor almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkAngel74

quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

galaxy serisi plastık vıktor kasası daha kaliteli ha? komikmişsin..

paranızı cope atmakta ozgursunuz.

kardeşim victoru tam bilmiyorum videolerda kasası iyi gibi görünüyor ama samsungun kasaları gerçekten çok dandik
    bende s4 vardı ordan biliyorum gerçekten çok çok dandik ve bende victor almayı düşünüyorum

S4te polikarbon varsa bunda normal plastik vardir hocam.
    Samsung sonye gore dandik kasali evet.
    Iphone gore dandik kasali yine evet.
    Belki lg le kapisir kalite konusunda fakat bu sinif telefonlara kiyas yakismaz.

Sen bu telefonu al f/p uygun guzel telefon eger kamerayi takma gayet iyi fakat s4ten daha kotu bir kasa kalitesiyle karsilasacagin kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar marka seçenek varken victor alınmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.