Şimdi Ara

victor u2 yi nasıl bilirsiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim 900 geçmeyen bir bütçem var ilk başlarda zenfone 6 yı alacaktım ancak teknosa da 2 haftadır bekliyoruz gelmedi bende başka telefon araştırayım dedim ve gmd 2+ (15'inde çıkacak) ve victor u2 arasında kaldım özellik olarak victor u 2 iki tık önde gmd kullanıcıları telefondan memnun olmadıklarını söylüyorlar victor hakkında ya da telefonu hakkında bi bilgisi olan var mı? victor almak istiyorum ancak 3 korkum var 1 - bir sıkıntı olursa garanti bakar mı ? 2- 15dk oyun oynayınca kamerada pembeleşme oluyormuş (ısınınca) 3- telefonun arkası aynı apaçi telefonuna benzemiyor mu :))) (telefona kap bulabilir miyim) bütçeyi 1 kuruş aşan öneriler istemiyorum (900.01) olsa bile

telefonu hepsiburadadan alıcağım 14 gün içinde bir sıkıntı olduğunu anlarsam geri veririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkra -- 6 Ekim 2014; 23:12:36 >

• Cöp,boyle antinkuntin cin cihazlarina bulasmayin gidip adam akilli bir cihaz alin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    LG G2 kullanıyorsun bu tepkin normal çünkü bir telefona 1200TL+ para verdin ve sana marka+performans olarak döndü 800-900 TL civarında parası olanlar marka takıntısını aşıp sadece performans olarak dönmesini istiyor bu yüzden çin malına yürüyor 800 liraya z2 s5 m8 vardı da biz mi almadık?(Küçümsediğin Çinliler de Mi3 gibi bir şaheseri ortaya çıkarmış durumda)
  • Süper cevap yürü be ama benim.soruma cevap değil cin mallarını küçümsememek gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: alpkra

Süper cevap yürü be ama benim.soruma cevap değil cin mallarını küçümsememek gerekir

bırak boyle telefonları 20tl'ye gıttıgıdıyordan %10 cek satan var bır tane satın alacaksın
    979 tl samsung s4 ggıdıyorda. %10 97 tl yapar 878tl ettımı bonusa 50tl verıyor 828ettımı? avantajx 18tl verıyor 810 ettımı

20tlceke verdın 6tlde kargo 836tl ya 16gb s4 aldın multımedıa dersen var. kamera vıktoru aglatır, herseyden onemlı alabıldınce customrom ve samsung gıbı yedek parca bulabılecegın bı fırma var steve haklı bunlara para vermeyın vıktor cop.

• xiaomi oppo gıbı sırketlerı bu telefonlarla kıyaslamayın

• Garanti servisi henüz oturmamış bir firmadan telefon almayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDI'yi Nasıl Bilirsiniz ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayAltok

LG G2 kullanıyorsun bu tepkin normal çünkü bir telefona 1200TL+ para verdin ve sana marka+performans olarak döndü 800-900 TL civarında parası olanlar marka takıntısını aşıp sadece performans olarak dönmesini istiyor bu yüzden çin malına yürüyor 800 liraya z2 s5 m8 vardı da biz mi almadık?(Küçümsediğin Çinliler de Mi3 gibi bir şaheseri ortaya çıkarmış durumda)

benım burda kastettıgım mı3 yada oppo gıbı cınlı ama baba cıhazlar degıl..

dıscoverynınn casperın vıctorun trıdentın flan yaptırdıgı fason dandık cıhazlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: BerkayAltok

benım burda kastettıgım mı3 yada oppo gıbı cınlı ama baba cıhazlar degıl..

dıscoverynınn casperın vıctorun trıdentın flan yaptırdıgı fason dandık cıhazlar..

Alıntıları Göster
    bana victoru yada gmd 2 yi alma mı diyorsunuz ? gmd nin garantisi nasıl bir bilgisi olan ?

• alpkra kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bolca ornek verdim bakabilirsin servis icin...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98102850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 7 Ekim 2014; 14:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Bu konuda bolca ornek verdim bakabilirsin servis icin...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98102850

Gelmiş yine lg promotoru

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Sen anlamadigin ise yorum yapma bence..

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Fason dandik dedkiginiz cihazlar ayni fiyat segmentindeki bircok marka urunden daha performansli hatta kaliteli. Victorun kasasi kalitesiz galaxy (ve) cakmasi telefonlarin plastigi ve malzeme kalitesiyle ayni degil ses ile ilgili sorunlar firmware yuklemesiyle ve mtk engineering mode uzerindeki ses arttirimlariyla cozuluyor belki sitesindeki firmwarei yukledikten sonra yeniden ses yukseltme ihtiyaci duymayabilirsiniz. Cihaz su anda piyasadaki en iyi f/p urunu. Tek sorunu markasinin victor olmasi. Marka degil servis onemli, cihazim kayitli, garantili, cift hatli, performansli olsun diyorsaniz tereddut etmeyin

• zgrp Z kullanıcısına yanıt
    kardesım senı ve bıldıgını hor ogmryecegım kendınce haklısındır eyvallah,ama neyın en oldugunu neyden calıp neyı one cıkartıp nasıl sattıklarını sattıktan sonra noldugunu bu tıp markalarda gayet ıyı bılıyorum,uzun uzadıya anlatmaycagım degmez bu cıhazlar ıcın ama kısaca paran coksa al,gule gule kullan sen bılırsın.
  • galaxy serisi plastık vıktor kasası daha kaliteli ha? komikmişsin..

paranızı cope atmakta ozgursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskikeri örnek alan cihaz

• Cöp kendimizi kandirmayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

Cöp kendimizi kandirmayalim
    arkadas anlamıyorum su cıhaza neden bu kadar para verılırkı gerek gmd 2 gerekse bu vıctor mudur nedır.Hadi çinden alacan diyelim illaki bak forumun 2. eline iocean x8 gibi bi tasarım harikasımı dersin zopo zp990 mı dersin redmi note mu dersin hersey var ama sana benım tavsiyem sony xperia sp -moto g gibi telefonlar seni bu telefonlara gore uzun kullanmda daha mutlu edecektır gerek pıyasası gerekse gun gectıkcekı kullanımı performansı destegı.Victor denen telefona daha dogru duzgun rom yapan bile varmı o da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

arkadas anlamıyorum su cıhaza neden bu kadar para verılırkı gerek gmd 2 gerekse bu vıctor mudur nedır.Hadi çinden alacan diyelim illaki bak forumun 2. eline iocean x8 gibi bi tasarım harikasımı dersin zopo zp990 mı dersin redmi note mu dersin hersey var ama sana benım tavsiyem sony xperia sp -moto g gibi telefonlar seni bu telefonlara gore uzun kullanmda daha mutlu edecektır gerek pıyasası gerekse gun gectıkcekı kullanımı performansı destegı.Victor denen telefona daha dogru duzgun rom yapan bile varmı o da yok.

Alıntıları Göster
    ben sony telefonlardan nasibimi aldım :))(sony mi asla) zopo zp980+ 880 tl mi bilgisi olan var mı? web tekno da adam gösterio benim hoşuma gitti onu tavsiye eder misiniz ?

• Ben olsam moto g alirdim hocam valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.