Şimdi Ara

AUDI'yi Nasıl Bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oldum olası hayranlığım var şu markaya karşı. Her modeli gerçekten çok yakışıklı geliyor bana. Ama sadece 1 kez Q7'ye binebildim. Oda Fransadaki akrabalar buraya gelmişti. Onlar sağolsun. İç dizaynı falan çok hoş. Dışarıda nerede görsem park halinde, hareket halinde vs.bi 5 sn bakar dururum. Ama 2003 modeli bile pahalı sıfatını yediğimin. Sizce kötü bir yanı var mı Audi'nin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 24 Haziran 2015; 14:01:51 >

• Daha önce hiç binmediysen marka karakteristiği olarak bence BMW ile Mercedes arası bir durumda. BMWye sportif Mercedese de konforlu dersek Audi ikisinin karışımı olur. Sürüşü falan da çok zevklidir. Yolda kaymak gibi gider. Daha önce eski kasa 3 serisi vardı babamda. Onu uzunca bir süre kullanma şansım olmuştu. Sonra 2013 model A4 aldı. Onu da hala kullanma şansım oluyor. Bir sürü uzun yol da yaptım. Arabanın malzeme kalitesi bence BMW nin yeni kasa 3 serisinden de iyi. Zaten eski kasa C serisinden iyi de hatta bir de yeni C serisinden de iyi bence. Tabiki iç mekan kalitesinden bahsediyorum. BMW ile sürüşünü kıyaslarsak, benim sürdüğüm M paketti ve direksiyonu çok sertti. Sürüş konforu olarak A4ün yanına bile yaklaşamaz. Hatta iç mekan sessizliği olarak da yaklaşamaz. Ama yeni kasası nasıldır bilmem. Ha bu arada bence Audi alınıyorsa Quattro alınmalı.
  • pahalı olmasının dışında yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

pahalı olmasının dışında yok

Fiyat listesine gore pahali bilinir. Bayiiye gidip teklif almayanlar da bunu dillendirir. Ambition paket dizel a3 hatchback mart ayinda 93 binlira iken sedani 97 bin lira idi.

Attraction paket tfsi a3 hatchback ayni tarihte fiyat listesinda 86 bin iken verilen teklif 78bin tel idi.

Audi'de fiyat listesine bakmak yanlis bir tercih direk gidip 2-3 bayii gezmek telefonla teklif almak en dogrusudur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi biliriz gömüle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

pahalı olmasının dışında yok

Fiyat listesine gore pahali bilinir. Bayiiye gidip teklif almayanlar da bunu dillendirir. Ambition paket dizel a3 hatchback mart ayinda 93 binlira iken sedani 97 bin lira idi.

Attraction paket tfsi a3 hatchback ayni tarihte fiyat listesinda 86 bin iken verilen teklif 78bin tel idi.

Audi'de fiyat listesine bakmak yanlis bir tercih direk gidip 2-3 bayii gezmek telefonla teklif almak en dogrusudur.

Yalnız 86'dan 78'e iyi düşmüş. Peki fiyat listesini neden düzeltmiyor bunlar? Ne amaçları olabilir ki Sende hangi modeli var hocam?

• O hayvansı Q7 dışında hiç bir modelini sevmiyorum. Bir bmw yada mercedes değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özellikler 1995ten bu yana işçilik kalitesinde başı çeken bir markadır
  • Audi a6 dan sonra başlar diğerleri tamamen süslü vw
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Staub

Audi a6 dan sonra başlar diğerleri tamamen süslü vw

Kaç tane arabasına bindin, sürdün de böyle bir şey diyorsun?
  • mükemmel konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

mükemmel konu.

Büyük bir ironi kokusu alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lova

Daha önce hiç binmediysen marka karakteristiği olarak bence BMW ile Mercedes arası bir durumda. BMWye sportif Mercedese de konforlu dersek Audi ikisinin karışımı olur. Sürüşü falan da çok zevklidir. Yolda kaymak gibi gider. Daha önce eski kasa 3 serisi vardı babamda. Onu uzunca bir süre kullanma şansım olmuştu. Sonra 2013 model A4 aldı. Onu da hala kullanma şansım oluyor. Bir sürü uzun yol da yaptım. Arabanın malzeme kalitesi bence BMW nin yeni kasa 3 serisinden de iyi. Zaten eski kasa C serisinden iyi de hatta bir de yeni C serisinden de iyi bence. Tabiki iç mekan kalitesinden bahsediyorum. BMW ile sürüşünü kıyaslarsak, benim sürdüğüm M paketti ve direksiyonu çok sertti. Sürüş konforu olarak A4ün yanına bile yaklaşamaz. Hatta iç mekan sessizliği olarak da yaklaşamaz. Ama yeni kasası nasıldır bilmem. Ha bu arada bence Audi alınıyorsa Quattro alınmalı.

Dediklerinizin bir kısmına katılıyorum bir kısmına katılmıyorum.

Katılmadığım kısım ise Audi A4'ün malzeme kalitesinin W205 C Serisi'nden iyi olduğu kısmı.

Eminmisiniz? Neye göre bu yorumu yapıyorsunuz? W205 C'de arabanın içinde sert plastik yok, torpido kapağı, koltukların arasındaki kısmın altları, kapı içlerinden tutun en alttan en üstüne kadar heryer yumuşak plastik. Hatta AMG ve Exclusive'de bazı yerler deri kaplı (deriyi hiç sevmem ama kaliteli) Audi A4'te hatta A6'da bile torpido kapağı taş gibi sert plastik, kapı içlerindeki plastikler sert yumuşak karışımı ne olduğunu ayırt etmek zor, ama ilk yoklayan birisi bu ne lan Audi'de sert plastiğe bak der, Mercedes'in yanında kesinlikle çok kaliteli hissettirmiyor.

F30 3 Serisi'de plastik kalitesi olarak özellikle ön ve arka kapı içlerinde sert plastik yok, torpido kapağı da yumuşak plastik, dokunma hissiyatı yine bana göre Audi'den daha iyi, ama konsoldaki tuşların 5 serisinde bile belli bir süre sonra yazılarının silindiğinden bahsediyorlar.

Tabi aracın süspansiyon ve sürüş konforuna, Quattro sistemine, ve konfor + sportiflik konusunda Mercedes ve BMW'nin karışımı dediklerinize aynen katılıyorum. Ama malzeme kalitesi konusunda size hak vermiyorum.

Audi'ler hakkında Şahsi fikrim Sadece A7, RS7 ve RS6 hoşuma gidiyor, diğer araçlarına Mercedes ve BMW'nin denk modelleri varken, yüzüne bakmam şahsen.

• Her arabasına bindim merak etme a3 modeli dediğin bence golf'ten bile kötü inan full paket golf a3 ten daha iyi bir araç, a4 desen passat ayarında bir araç passattan tek ayıran özelliği quattro olması.

Sen neden bu kadar vag sanuculuğu yapıyorsun anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

mükemmel konu.

mükemmel burun.
  • quote:

Her arabasına bindim merak etme a3 modeli dediğin bence golf'ten bile kötü inan full paket golf a3 ten daha iyi bir araç, a4 desen passat ayarında bir araç passattan tek ayıran özelliği quattro olması.

Hahaha komiksin. Kesin her arabasına binmişsindir Zaten şu lafından bindiğin çok net anlaşılıyor: "a4 desen passat ayarında bir araç passattan tek ayıran özelliği quattro olması." Vag savunuculuğu yapmıyorum. Audiyi savunuyorum, çünkü ne olduğunu biliyorum. Aktif olarak da sürüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

mükemmel konu.

mükemmel burun.

mükemmel
  • quote:

quote:

Her arabasına bindim merak etme a3 modeli dediğin bence golf'ten bile kötü inan full paket golf a3 ten daha iyi bir araç, a4 desen passat ayarında bir araç passattan tek ayıran özelliği quattro olması.

Hahaha komiksin. Kesin her arabasına binmişsindir Zaten şu lafından bindiğin çok net anlaşılıyor: "a4 desen passat ayarında bir araç passattan tek ayıran özelliği quattro olması." Vag savunuculuğu yapmıyorum. Audiyi savunuyorum, çünkü ne olduğunu biliyorum. Aktif olarak da sürüyorum.

A4 passattan ciddi ustundur. Bunu b7 kasa a4 ve son kasa passat kullanan biri olarak soyleyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

İyi tamam Audi a6 dan başlamaz a1 den başlar a6 dan öncekiler süslü vw falan değildir

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    Fiyat listesi bu şekilde çünkü ucuz satılırsa, daha doğrusu listede görünen fiyatları ucuz olursa tüketicide de ucuz araba algısı oluşur.

Ama bu durumda giden "Araba güzel iyi de indirim aldım." diye çıkıyor bayiden.

Tamamen imaj meselesi yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.