Şimdi Ara

AUDI'yi Nasıl Bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4,5 yıl A3 kullandım. 2 sene önce sattım. şu anda da en büyük hayalim tekrar bir audi alabilmek.
    diğerleri araba, o audi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

pahalı olmasının dışında yok

Fiyat listesine gore pahali bilinir. Bayiiye gidip teklif almayanlar da bunu dillendirir. Ambition paket dizel a3 hatchback mart ayinda 93 binlira iken sedani 97 bin lira idi.

Attraction paket tfsi a3 hatchback ayni tarihte fiyat listesinda 86 bin iken verilen teklif 78bin tel idi.

Audi'de fiyat listesine bakmak yanlis bir tercih direk gidip 2-3 bayii gezmek telefonla teklif almak en dogrusudur.

o fiyatalar kalmadı hocam şimdi.. indirim yapmıyorlar kuru da yükseltmişler

• BMW ve Mercedes' e karsi ancak daha ucuz olursa tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 Cabrio için fiyat alan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lova

quote:

Orijinalden alıntı: George Staub

Her arabasına bindim merak etme a3 modeli dediğin bence golf'ten bile kötü inan full paket golf a3 ten daha iyi bir araç, a4 desen passat ayarında bir araç passattan tek ayıran özelliği quattro olması.

Sen neden bu kadar vag sanuculuğu yapıyorsun anlamadım ?

Hahaha komiksin. Kesin her arabasına binmişsindir Zaten şu lafından bindiğin çok net anlaşılıyor: "a4 desen passat ayarında bir araç passattan tek ayıran özelliği quattro olması." Vag savunuculuğu yapmıyorum. Audiyi savunuyorum, çünkü ne olduğunu biliyorum. Aktif olarak da sürüyorum.

Aktif olarak bmw merco sursen onlari savunacaktin elinde samsung olsa onu iphone olsa onu savunan bir millet sende oylesin kusura bakma yarin bir gun sat o arabayi bmw al 1 ay sonra onu savunmaya baslayacaksin herkes boyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

pahalı olmasının dışında yok

Fiyat listesine gore pahali bilinir. Bayiiye gidip teklif almayanlar da bunu dillendirir. Ambition paket dizel a3 hatchback mart ayinda 93 binlira iken sedani 97 bin lira idi.

Attraction paket tfsi a3 hatchback ayni tarihte fiyat listesinda 86 bin iken verilen teklif 78bin tel idi.

Audi'de fiyat listesine bakmak yanlis bir tercih direk gidip 2-3 bayii gezmek telefonla teklif almak en dogrusudur.

o fiyatalar kalmadı hocam şimdi.. indirim yapmıyorlar kuru da yükseltmişler

Gecen sene 120 bine 2.0 tdi a4 alan bir arkadas vardi forumda. Kur biraz dusse gene ucuza alinir. Bu aralar bi a4 almaya calisiyoruz insallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• b6 kasa a4 2.0 fsi multitronic
    nasıl bilirsiniz

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    Teyzemin a3 1.4 TFSI Audi'sini kullanma fırsatı bulmuştum gerçekten çok güzel bir hissi vardı ve malzeme kalitesi gerçekten tatmin ediciydi.

Audi tecrübem yaklaşık 30 dk sürmüştü.Kendi Audimi alacağım günü hayal ediyorum ama çokta mümkün göremiyorum açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Teyzemin a3 1.4 TFSI Audi'sini kullanma fırsatı bulmuştum gerçekten çok güzel bir hissi vardı ve malzeme kalitesi gerçekten tatmin ediciydi.

Audi tecrübem yaklaşık 30 dk sürmüştü.Kendi Audimi alacağım günü hayal ediyorum ama çokta mümkün göremiyorum açıkçası.

Bende bi a3 istiyorum hayaller bile fakir a8 istemeye yüzümüz yok Eninde sonunda ne olursa olsun alıcam bi a3 2015 sedan veya hb farketmeksizin

• Her aracı karşısında diğer rakiplerini tercih ederim sanki.Anca çok ucuz olması gerekiyor Audi almak için.
    A3 alacağıma 1 serisi alırım.
    A4 alacağıma C alırım.
    A5 alacağıma GranCoupe 4 alırım.(Biraz fiyat farkı var tabii)
    A6 alacağıma E serisi alırım.
    A7 alacağıma panamera veya cls alırım.
    A8 alacağıma kesinlikle S alırım.
  • Almanların, kalite bakımından, Mercedes ve BMW'den sonra ürettikleri araba.

Kötü mü? Değil. Tam tersi; kesinlikle başarılı ama o kadar parayı Audi'ye vermem...
  • EzoBride kullanıcısına yanıt
    Opsiyon olarak varmı bilmem ama dışı lacivert içi bej bir a3 tam olarak hayalim.Gerçi opsiyon olarak olsada olmasada alamayacağım için problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 24 Haziran 2015; 20:21:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Opsiyon olarak varmı bilmem ama dışı lacivert içi bej bir a3 tam olarak hayalim.Gerçi opsiyon olarak olsada olmasada alamayacağım için problem yok.

• Bir Volvo değildir.

• İyi bilirdik
  • Ruhsuz bir markadır kendileri.
  • Farları güzel ama gece göz alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Lova

quote:

Orijinalden alıntı: George Staub

Her arabasına bindim merak etme a3 modeli dediğin bence golf'ten bile kötü inan full paket golf a3 ten daha iyi bir araç, a4 desen passat ayarında bir araç passattan tek ayıran özelliği quattro olması.

Sen neden bu kadar vag sanuculuğu yapıyorsun anlamadım ?

Hahaha komiksin. Kesin her arabasına binmişsindir Zaten şu lafından bindiğin çok net anlaşılıyor: "a4 desen passat ayarında bir araç passattan tek ayıran özelliği quattro olması." Vag savunuculuğu yapmıyorum. Audiyi savunuyorum, çünkü ne olduğunu biliyorum. Aktif olarak da sürüyorum.

Aktif olarak bmw merco sursen onlari savunacaktin elinde samsung olsa onu iphone olsa onu savunan bir millet sende oylesin kusura bakma yarin bir gun sat o arabayi bmw al 1 ay sonra onu savunmaya baslayacaksin herkes boyle

Ne alaka ya? Eğer doğruysa, iyiyse savunurum tabi. Ne diyeyim hoşuma gittiği halde kötüleyeyim mi istiyorsun? Ona bakarsan hayatımda hiç Alfaya da sahip olmadım veya bir Mazdaya. Ama onları da savunuyorum. Hayatımda hiç VWye de sahip olmadım ama onun da iyi yanlarını savunuyorum. BMW sürdüm zamanında ve onun da iyi yanlarını savunurum. Çok kaliteli, sportif bir arabadır. Ancak konforu Audiden iyi değil. Bunu da belirttim doğal olarak. Yanlış mı yaptım yani?

• a7 ve eski 80 serileri haricinde sıkıcı...Ama kaliteli ama sıkıcı....
  • bir mercedes bmw kalitesinde değildir, bunu aynı yaştaki aynı sınıf bu markaların araçlarındaki kıyaslamadan görebilirsiniz, audi de soyulmadık yer kalmıyor, vw den tek farkı da şekil farkı yoksa kimse kendini kandırmasın araçlar birbirinin aynısı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.