Bildirim
Bu Adidas Rom'u Nereden Bulurum?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar yok mu yaardımcı olacak? -
adidas magazalarinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gölge Haramisi
adidas magazalarinda
Hocam adidas mağzalarından daha uyguna satan yerler oluyor bazı indirimler oluyor.Ben onlardan bahsediyorum -
Ben bir ay önce aynısını aldım boynerden 127liraya ama indirimdeydi hocam 180den inmisti sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Law Abiding Citizen
Ben bir ay önce aynısını aldım boynerden 127liraya ama indirimdeydi hocam 180den inmisti sanırım.
Hocam tam olarak bu rengi miydi acaba çünkü eski beyaz olan model indirime girmişti diye hatırlıyorum? -
Tam aynısıydı hatta son bitane kalmıştı onuda ben aldım boynere bakın bi belki vardır hala
quote:
Tam aynısıydı hatta son bitane kalmıştı onuda ben aldım boynere bakın bi belki vardır hala
Tamam hocam çok teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslan_34
quote:
Tamam hocam çok teşekkür ederim.
Rica ederim hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X