Kardeşim oyunun henüz ortada betası bile yok neyi indirmeye çalışıyosun Beta açıldığı zaman zaten haber vereceğim buradan
dıreksıyonla oynanır mı bu dostum
Valla direksiyonla gamepadle her türlü gideri var hocam Yapımcının sitesindeki E3 2010 videosuna bir bak araçlar komple kendi dizaynımız olacak
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
Kardeşim oyunun henüz ortada betası bile yok neyi indirmeye çalışıyosun Beta açıldığı zaman zaten haber vereceğim buradan
çaktırma
Grafikler iyiymiş.
oyun ne zaman çıkacak arkadaşlar :)
ben üye oldum ama key falan gelmedi sitede ilk beta başladı diyor??
Yahu oyunun closed beta'sı acıldı ama key bulamıyoruz
Key bulanlar lutfen nereden bulduklarını söylesınler .. Bırde Vıctory formunda keyler verılmıs fakat admın keyler %1oo olucak dıe bır kaıde yoktur dıe de yazmıs yanı butun keylerı denedım olmadı . Forumdan baska bır yerde key bulanlar lutfen pm veya maıl veya bu cevabıma yanıt versın lutfen 3 gundur key arıyorum strese bagladım ıyıce sımdıden tesekkurler
Evet arkadaşlar oyunun kapalı betası açık ama bayağı buglı ve laglı. Galiba ABD serverından oynanıyor oyun. Key isteyenlere fazladan 2 adet mevcut verebilirim. Bana PM ile ulaşan ilk 2 kişiye key veriyorum
Bakın tekrar soruyorum key isteyen yok mu?? Ondan sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim demeyin
Burakc- ve serqen1912 nickli arkadaşlara Beta keylerini gönderdim İyi Oyunlar arkadaşlar
peh, geç kaldık
quote:
Orijinalden alıntı: Silver_Sky
peh, geç kaldık
Olur mu Can bey sizi düşünerek bir adet saklamıştım
quote:
Orijinalden alıntı: Hayk-er
Bedava ve online kulağa zevkli geliyor
Tüm online oyunlar bedava zaten
Videoda gözlemlediğim kadarıyla oyun çıktıktan bir süre sonra Vae Victis stüdyosunu büyük bir firma satın alacak.
Elinde fazladan key olan arkadaş var mı acaba?
bende key istiyorum eğer varsa banada atabilirmisiniz ben üye olmuştum ama key gelmedi e maile
Beta Key veren bir yer vardı ama şuan kapanmış. Bir sonraki beta aşamasında key veren siteler olursa burada paylaşmaya çalışacağım
Bu arada oyunun fizikleri Netkar Pro'dan alınmış. Aşağıdaki sitedeki incelemede yazıyor...