Şimdi Ara

Victory® The Age of Racing (Bedava Online Yarış Oyunu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim oyunun henüz ortada betası bile yok neyi indirmeye çalışıyosun Beta açıldığı zaman zaten haber vereceğim buradan
  • dıreksıyonla oynanır mı bu dostum
  • Valla direksiyonla gamepadle her türlü gideri var hocam Yapımcının sitesindeki E3 2010 videosuna bir bak araçlar komple kendi dizaynımız olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Kardeşim oyunun henüz ortada betası bile yok neyi indirmeye çalışıyosun Beta açıldığı zaman zaten haber vereceğim buradan

çaktırma
  • Grafikler iyiymiş.
  • oyun ne zaman çıkacak arkadaşlar :)
  • ben üye oldum ama key falan gelmedi sitede ilk beta başladı diyor??
  • Yahu oyunun closed beta'sı acıldı ama key bulamıyoruz

Key bulanlar lutfen nereden bulduklarını söylesınler .. Bırde Vıctory formunda keyler verılmıs fakat admın keyler %1oo olucak dıe bır kaıde yoktur dıe de yazmıs yanı butun keylerı denedım olmadı . Forumdan baska bır yerde key bulanlar lutfen pm veya maıl veya bu cevabıma yanıt versın lutfen 3 gundur key arıyorum strese bagladım ıyıce sımdıden tesekkurler
  • Evet arkadaşlar oyunun kapalı betası açık ama bayağı buglı ve laglı. Galiba ABD serverından oynanıyor oyun. Key isteyenlere fazladan 2 adet mevcut verebilirim. Bana PM ile ulaşan ilk 2 kişiye key veriyorum
  • Bakın tekrar soruyorum key isteyen yok mu?? Ondan sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim demeyin
  • Burakc- ve serqen1912 nickli arkadaşlara Beta keylerini gönderdim İyi Oyunlar arkadaşlar
  • peh, geç kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

peh, geç kaldık

Olur mu Can bey sizi düşünerek bir adet saklamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayk-er

Bedava ve online kulağa zevkli geliyor

Tüm online oyunlar bedava zaten
  • Videoda gözlemlediğim kadarıyla oyun çıktıktan bir süre sonra Vae Victis stüdyosunu büyük bir firma satın alacak.
  • Elinde fazladan key olan arkadaş var mı acaba?
  • bende key istiyorum eğer varsa banada atabilirmisiniz ben üye olmuştum ama key gelmedi e maile
  • Beta Key veren bir yer vardı ama şuan kapanmış. Bir sonraki beta aşamasında key veren siteler olursa burada paylaşmaya çalışacağım

Bu arada oyunun fizikleri Netkar Pro'dan alınmış. Aşağıdaki sitedeki incelemede yazıyor...

http://www.f2pgames.com/review/shop/483
  • Buradaki siteye üye olup konuya "I want a Beta Key too" şeklinde bir mesaj atarsanız admin gönderecekmiş size keyinizi acele edin
  • I want a Beta Key too"
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.