Şimdi Ara

[Video] 50-100-200 mW Sigara-Kibrit Yakabilen,Balon Patlatan Lazer Pointerlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
19.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: visor

urunu alan visor

Hayırlı Olsun Dostum..
  • Bilgilerimi paylaşayım

Geçen hafta Taylanddan döndüm, 8 gün kaldım orada, Orada bunların her modeli var, Kalem şeklinde bu kutu da satılan en iyisi en güçlüsü, bizde birçok arkadaş uzun süre inceledik, toplamda 7-8 tane aldık. 5 mW - 10 mW - 20 mW - 50 mW liklerini kıyasladım. Hepsinin kesinliklikle her özelliği aynı kutusu, ağırlığı içinden çıkan pilleri bile aynı bir tek lazerin üzerinde yazan yazı farklı. Menzil ve güç olarak en ufak fark göremedik, toplam 4 arkadaş inceledik. Sonuçta ben 10 luğu aldım mesela çok memnunum. Piyasa denebilecek pillerle kullandığım için kağıt yakmadım, kaliteli duracell var ama yine kağıt yakar mı bilmem bunu denerim.

Lazer konusunda göze zararlı ama cilde tutulduğunda zararlı olduğunu görmüyorum. Çok az sisli puslu havalarda sanki 500 metre lik ışın kılıcınız var gibi oluyor :) disco da çok ii

Aldığım en güzel oyuncak !!!

Yurtdışında çook çook uygun fiyatı ama mesela ben bu arkadaşın sattığı fiyata da satmam :)

iyi günler

soruları cevaplarım

• dostum oncelikle iyi satışlar. sadece 50 lik mi var elinde yoksa farklı değerlere sahip olanları da var mı elinde? sürekli getiriyor musun ürünü yoksa bir parti getirdin onları mı satıyorsun? sormamın amacı herhangi bir sorun olursa ne yapıcaz at çöpe mi yoksa getirin ben hallederim diyor musun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy ewo

dostum oncelikle iyi satışlar. sadece 50 lik mi var elinde yoksa farklı değerlere sahip olanları da var mı elinde? sürekli getiriyor musun ürünü yoksa bir parti getirdin onları mı satıyorsun? sormamın amacı herhangi bir sorun olursa ne yapıcaz at çöpe mi yoksa getirin ben hallederim diyor musun :)

Sorunuz pm ile cevaplandı..
  • PM attım ama iletilmiyor dedi kardeş :S msn filan werceksin sanırıım:S
  • arkadaslar gecen hafta utku arkadaşımızdan bu ürünü aldım. deneyimlerimi yazıyorum

1. ayazağa köyünden leventteki iş bankası kulelerine kadar kesintisiz menzili var.
    2. sokaktasınız size bir köpek yada köpek sürüsü saldırdığını düşünün tek yapmanız gereken bu lazeri köpeklere doğrultup tuşuna basmanız ve köpeklerin ölümüne kaçışını zevkle izleyin.
    3.bazı arkadaşların dediği gibi alkaline pille kullanılınca balon filan patlatmıyor. termometreye tuttum 5 dk boyunca 1 derece bile oynamadı.
    kesinlikle alınası bir alet. aklıma hergun yeni bir kullanım alanı geliyor. eğlenceli olduğu kadar da işe yarıyor.
  • Uzatma birader, ben gelen kargolarımdan birini gösterdim buradan. İsteyen olursa paketi açarken, ürünün pillerini takarken, ürünle poz verirken fotograflarımı yayınlarım. Neticede şu anda bu işten sıyırmaya debeleniyorsun. Karar okuyanlarındır. isteyen dener alır. üstüne basa basa söylüyorum.

BU SITEDEN 100 DOLARIN ALTINDA ALDIGIM HİÇ BİR ÜRÜN GÜMRÜĞE TAKILMADI...

ps: radyolu ürünler TRT bandrolu yüzünden takılabiliyor bilginiz olsun. ben hiç radyolu ürün almadım.

@cturna

Worldwide Free shipping bu. sadece amerika değil. ürünler PTT yolu ile geliyor. Bir de daha hızlı bir gönderi şekli var onu seçerseni 13 dolar falan kargo ödüyorsunuz.

İyice komikleştin ama GG ve Sahibinden.com daki ilanlarda bak ne yazıyor.

Uyarı: Gittigidiyor sitesinde lazer satışı yapmak isteyen arkadaşlar satış yapabilmeniz için Emniyet Müdürlüğünden izin belgeniz olması ve gerekli gümrük işlemlerini yapmış olduğunuzu siteye belgeleyebilmeniz gerekmektedir.Belge sunmadan açılan ilanlar sitece silinmektedir.Bilgilerinize

Bu ne kadar extra maliyet ekler ürüne bilgin var mı ? Sen böyle bir girişimde bulundun mu ? Böyle bir belgen var mı ? vergisini ödedin mi ? Ha bunları yaptığını ispatla tüm forum önünde özür dilerim senden. Ben konuyu burada kapatıyorum. Daha fazla mesai harcayamam bu iş için. Alacak arkadaşlar gerekli kıyaslamayı değerlendirmeyi yapar. Deal Extreme den alış yapacak olan ve kafasında soru olan arkadaşlar da bana danışabilirler seve seve yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atahualpa -- 12 Mart 2008; 17:59:31 >

• eglenceli olacagına eminim bende pc parcasi ile takas olabilirmi acaba
  • 250 ya da 100 mw gücünde olandan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

250 ya da 100 mw gücünde olandan var mı?

Malesef dostum sadece 50lik getiriyorum,100 veya 250likler yakıcı olduğu için oldukça riskli 50lik istersen pm atabilirsin..
  • Ürün göze direk tutulmaz retina da kalıcı hazar geçici körlük bulanık görüş yapar cilde etkisi uzun süreli maruz kalınmada ortaya çıkar bunu belirteyim eğlenceli birşey lakin dikkat edilmesi gerekir..
  • cihazdan elinizde var mı şuan?
  • Elimde son 1 adet kaldı..
  • @utkuakın:

Sattıgınız urunun tam olarak marka modeli nedir kaliteli bersey mi??

abi bunun birde arkada iz bırakmayanından yapsalar tam süper olacak kabak gibi görünüyor nereden geldigi

Hocam elinizdekinin kaliteli birşey oldugu konusunda ikna ederseniz alabilirim urunu dandik çin mallarından cok cektim de o yüzden karnım tok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 9 Nisan 2008; 0:01:02 >
  • son bir adet tarafımdan alınmıştır utku arkadaşımızın anlayışı ve hoşgörüsü için kendisine teşekkür ederim

Saygılar Hayırlı forumlar...
  • Dostum Tayland'ın neresinden aldın? Bangkok taki Patpong Night Marketten mi? veya o yol üstüne kurulan tezgahlardan mı?

quote:

Orjinalden alıntı: Brabus

Bilgilerimi paylaşayım

Geçen hafta Taylanddan döndüm, 8 gün kaldım orada, Orada bunların her modeli var, Kalem şeklinde bu kutu da satılan en iyisi en güçlüsü, bizde birçok arkadaş uzun süre inceledik, toplamda 7-8 tane aldık. 5 mW - 10 mW - 20 mW - 50 mW liklerini kıyasladım. Hepsinin kesinliklikle her özelliği aynı kutusu, ağırlığı içinden çıkan pilleri bile aynı bir tek lazerin üzerinde yazan yazı farklı. Menzil ve güç olarak en ufak fark göremedik, toplam 4 arkadaş inceledik. Sonuçta ben 10 luğu aldım mesela çok memnunum. Piyasa denebilecek pillerle kullandığım için kağıt yakmadım, kaliteli duracell var ama yine kağıt yakar mı bilmem bunu denerim.

Lazer konusunda göze zararlı ama cilde tutulduğunda zararlı olduğunu görmüyorum. Çok az sisli puslu havalarda sanki 500 metre lik ışın kılıcınız var gibi oluyor :) disco da çok ii

Aldığım en güzel oyuncak !!!

Yurtdışında çook çook uygun fiyatı ama mesela ben bu arkadaşın sattığı fiyata da satmam :)

iyi günler

soruları cevaplarım

• fiyat son mu?
  • hocam takas şansımız varmı?
  • PM..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.