Bilgisayarımda bazı videoları açarken (avi gibi) üstüne geldiğim anda bilgisayar kitleniyor ve ctrl+alt+del ile o pencereyi kapatana kadar düzelmiyor.. hatta bazen videoların bulundugu klasore gırınce kendılıgınden kapanıp masaustune donuyor..
sizce bunun nedeni nedir ve nasil çözebilirim..
şimdiden teşekkürler.. saygılar..
Buna benzer bir sorun ben de yaşamıştım. Yüklenen bir codec paketi yada programa ait bir filtreden kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Windows/System32 klasöründeki mpeg2dmx.ax dosyasını silmeyi dene. Ama önce başka bir yere yedekle. Bende işe yaramıştı.Şansını bir dene derim.
Sorunu daha detaylı araştırdım. mpeg2dmx.ax dosyası Elecard'ın bir directshow filtresiymiş. Bu hatayı yaşayan olursa belki bir faydası olur.
yardımın için teşekkür ederim fakat mpeg2dmx.ax system32 klasörünün altında bulunmuyor.. başka ax dosyaları var onları silmeyi denedim fakat yine aynı hatayı verdi videoyu açarkende bu dosyalar tekrar türedi.. şuan video açmaya kalkıştığımda açılıyor fakat explorer göçüyor.. i
ekran kartının chipseti nvidia mı
ekran kartı driverini GÜNCELLE Tüm codecleri silip, Mega codeci yükle, Bence sorun çözülür o zaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme