Şimdi Ara

Video çekme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun içi ve ekran olarak video çekmek istiyorum aynı zamanda mikrofon seslerini ve oyun seslerini de kaydetsin istiyorum arkadaşımla çok aradık ama bulamadık fraps fln denedim olmadı mikrofon sesleri oyun sesleri muhakkak bisey eksik oluyor yada 2 dk 1 gb kaydediyor ee zaten biz 1-2 saat oynuyoruz. Yani kısacası hem mikrofon sesini kaydetcek hem oyun sesini hemde oyun içi ve dısı video alabilecek ve boyutu düşük olsun ya da boyutunu düşürebileceğim program lazım. ( bu arada mirilis action övdüler felan ama oda hep serial bloke edilmiş deneme sürümü var. Full katılımsız felan diyorlar hiç te öyle değil. ) Teşekkürler.

• Camtasia Studio kullan, hem oyun bilgisayar hemde mikrofon seslerini kayıt edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Camtasia Studio kullan, hem oyun bilgisayar hemde mikrofon seslerini kayıt edebilirsin.

cam studio oyundan video çekmiyor ki ekrandan video görüntüsünü çekiyor.Oyuna girince kayda almıyor siyah ekran oluyor
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallingskiess -- 15 Nisan 2013; 16:12:36 >
  • Sen oyunu başka yerde mi oynuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Sen oyunu başka yerde mi oynuyorsun?

bilgisayarda yahu nerde oynuyacam cam studio cekmiyor ekran görüntüsü alyor ekran görüntüsü derken yani ekrandan video cekiyor oyun içi cekmiyor. yada ben yapamadım hangi sürümü önerirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallingskiess -- 15 Nisan 2013; 16:11:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf Düzenleme Programı
    10 yıl önce açıldı
    quicktime dan resim çekme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.