oyunun bıze sagladıgı bır avantaj gerekli olan programı bılen varmı link koyabılırmı? daha once foruma konulmustu sımdı aradım bulamadım yardım edın lutfen
sen cwp vermeden 10 dk once bulup yukledım ama gene de sagol calsıtırdım vıdeo cekıyor fakat her seferınde f12 ye basıp start recmi demek gerekıyor yani bı kısa tusu felan yokmu mesela tek tusa bassak dırek baslasa cekmeye bole pk nın de olmaz f12 bas kaliteyi seç start rece bas bunları yapana kdr canın yarıya iner zzaten bılen varsa yardım etsin lutfen
sen cwp vermeden 10 dk once bulup yukledım ama gene de sagol calsıtırdım vıdeo cekıyor fakat her seferınde f12 ye basıp start recmi demek gerekıyor yani bı kısa tusu felan yokmu mesela tek tusa bassak dırek baslasa cekmeye bole pk nın de olmaz f12 bas kaliteyi seç start rece bas bunları yapana kdr canın yarıya iner zzaten bılen varsa yardım etsin lutfen
ben bılgısayar kuvetlı towndan cıkarken basıyom vslerdede adamları uygun yerlere cagırıyorum
sanıuc olarak guzel ama aynı boyutta daha ii kalıtede video alabılecegın ve kulanımı kolay bprogramlarda var
forumda mevcut suan guncel konular var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme