Şimdi Ara

video codec problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar. ben bilgisayardan dizi,film izlemek için gerekli tüm codecleri yükledim fakat görüntü kalitesi bariz bi şekilde halen kötü.yani görüntüler kare kare oluyor. gspot programına göre eksik codec im yok fakat kalite çok kötü.bu sorunu nasıl aşabilirim acaba.yardımcı olursanız sevinirim. başta k-lite codec pack olmak üzere her şeyi denedim açıkcası ama nafile...

• Olay sırf codecten ibaret değil.Ekran kartınızın modeli nedir,en son sürücüsü yüklü mü?
    İzlediğiniz filmlerin uzantısı nedir? Film izlerken hangi video oynatıcı programı kullanıyorsunuz?
  • video kalitesidüşükse codek ne yapsın program ekran kartı ne yapsın? bence filmlerinizin kalitesi düşük
  • filmlerin veya dizilerin kalitesi düşük değil. hepsi divx filmler ve dizilerde hdtv ripler. başka bir bilgisayarla kıyaslama şansım olduğu için videoların kalitesinden kaynaklanan bir problem olmadığını biliyorum. ekran kartım nvidia geforce go 7300. sürücüler de update edilmiş durumda.
  • ARKDAŞAIM SANA Kazaa LİTE Codec Pack i öneririm başkada bişey demem tek geçerim
  • Codec Packler gayet tehlikelidir. Kazaa Lite Codec Pack aynı tür video için birbiriyle çatışan iki - üç kodek yükler. Sisteminize acıyorsanız hepsini silin.
    Ki kodek silmek program ekle kaldır gibi kolay da değildir.http://www.cccp-project.net/ adresinden insurgent adlı programı indirin. Sisteminizdeki kodeklerden fazlalıkları silin. Eğer filmi üreten değil, izleyenseniz iki kodek yetmeli. Onları da ayrı ayrı yükleyin.
    Gerçi başka sebepler de olabilir. DVD sürücünüzdeki okuma sorunları, directx kurulumunda hatalar, arka planda video rami kullanan, görünmeyen programlar (TV kartı, flash animasyon, reklam programı, fazla cicili gadgetlar bile olabilir).
    Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.