Şimdi Ara

Video Dönüştürmek (wmv-->mpeg1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim elimde 640x480 çözünürlük boyutlarında videolar var ve benim bunu mpeg1 formatına dönüştürüp vcd okuyucuda okunabilir hale getirmem lazım (mesela nero ile).
    Ama şöyle bi sorunum var. 352X288 mpeg1 ayarlayınca tam olarak görüntüyü dolduruy fakat kalite çok düşük oluyor. Aynı çözünürlükte (yani 640x480) dönüştürünce kalite hemen hemen aynı fakat bu sefer de ekranı tam doldurmuyor kenarlarında siyahlar oluşuyor.Deneme yanılma ile yine de baya azaltabiliyorum o siyahlıkları ama yetersiz.Görüntü kirliliği oluşturuyor.
    Kısacası bana öyle bi çözünürlük söyleyin ki hem gerçek kalitesine yakın olsun hem de ekranı tam doldursun

Ayrıca 2. sorum da bu şekilde vcd yapabilirim deil mi? Boş yere de ğraşmayalım olmuyorsa.

• Yok mu bi vatandaş yahu
    Arkadaşlar diyelim ki 640x480 mpeg1 yaptım formatı. Bunu vcd yapabilir miyim nero ile? VCD player okur mu benim yaptığım vcd video cdsini.
  • Nero ile vcd oluşturdum fakat bu sefer de büyük bi bölümünde donuyor görüntü.Vazgeçtim.
    O kadar yardımcı oldunuz ki, gözlerim yaşardı.
  • Mpeg1'in standartları bellidir. Pal için;352x288 ve ntsc için 320x240.. Bu durumda 640x480 ntsc formatında kullanılan çöznürlükdür. tabiiki bunu 25 fps ile
    pal olarakda kullanmak mümkün ama mpeg1 değil. Bu 640x480 filmi neroya atıpda vcd yap dersen nero bunu convert ederek mpeg1 standartına düşürür.
  • Kendi sorunumu kendi yöntemlerimle halletim.Gerçi bu bana bi 10 tane boş cdye mal oldu ama naapalım artık. Önemli olan o değil tabi ama boş yere ziyan oldu. Forumdaki yardımsever (!!!) Arkadaşlar sağolsun.

(Nodar seni bu konuda tenzih ederim.)
  • TMPGenc XPress programı ile wmw leri rahatça mpege çevirip vcd de izleyebilirsin.
    Konuyu geç gördüm.

Wmw formatındaki tüm videolarını(videonda arıza yoksa) avi,mpeg,svcd gibi formatları dilediğin çözünürlükte yaparsın.Ama şunu söyleyim.orjinal kayıt 640*480 ise ,720*540 yapmanın bir mantığı olmaz.Ama dilediğin alt çözünürlüklere ayarlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.