20 gün öncesine kadar herhangi bir sorun yoktu. Bütün video dosyalarımı açabiliyordum ama şimdi açmıyor. Şunları denedim:
1-KLite codec yükledim olmadı. 2-Ace mega codec yükledim olmadı. 3-VLC player,BS player ,Media player vs vs....açmıyor ses var görüntü yok 4-Sistem geri yükleme yaptım olmadı.
Gigabyt p35, Ati3850, Core2Duo 2.2
BİRDE ADOBE FLASH PLAYER DENE VEYA JAVA GİBİ PROGRALARI YÜKLEYİ DENE İNŞALLAH OLUR
yasin bey Bunlarla bir alakası olduğunu zannetmiyorum zira bu programlar her bilğisayarda olduğu gibi benim bilgisayarımdada var zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: hayrullah
20 gün öncesine kadar herhangi bir sorun yoktu. Bütün video dosyalarımı açabiliyordum ama şimdi açmıyor. Şunları denedim:
1-KLite codec yükledim olmadı. 2-Ace mega codec yükledim olmadı. 3-VLC player,BS player ,Media player vs vs....açmıyor ses var görüntü yok 4-Sistem geri yükleme yaptım olmadı.
Gigabyt p35, Ati3850, Core2Duo 2.2
Geçmişini bilmiyorum ama sürücü yükledinizmi? Windowsupdateden falan ya da atiden. Sürücü problemi gibi duruyor. Sürücü yüklemeyi deneyin tekrardan. Eğer yeni sürücü yükleyip de bu sorun olduysa eski bir sürücü yükleyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme