Şimdi Ara

indirdiğim oyunu çalıştıramıyom-bin uzantılı dosyayı nası açıcamÇÖZDUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlare gunduz arekadaşın biri full ooyun linkleri verdi onların arasından crazy taxi 3 ü indiren varmı acaba ben indirdim ama çalıştıramadım.

için de iki tane dosya çıkytı ama ikisinew codec divx playerım tanıyo sanırım bunlar dvd dosyaları peki bunlar nası açılır nası yukliycem ben bu oyunny bi yardım lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okko -- 31 Mart 2005, 10:07:39 >

• arkadaşlar bilen yokmu cidden ya hadi ya 360mb ı boşunamı indirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

arkadaşlar bilen yokmu cidden ya hadi ya 360mb ı boşunamı indirdim

Sen yine iyisin kardeş ben 2 cd boşa yaktım O dosyalardan biri bin diğeri cue uzantılı. bin dosyasının imajını alıp cd ye yaktım ama cd bomboş Oyun konsunda olmasa bile program kullanımının anlatılmasında biraz benciliz malesef.
  • bin dosyasının yanında bir de aynı isimde .cue dosyası indirecen,sonra neroyu açıp "Open" sekmesinden .cue dosyasını açacan.gerisini nero halledecek.

edit:eger sadece bin dosyasını indirdiysen alcohol %120 programıyla yazma şansın var,ama emin değilim sakat iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 31 Mart 2005, 8:36:08 >
  • şuna bak ya bitane bile bilen yokmu şimdi bu olayı anlamadım gitti
  • şimdi arkadaşlarhttp://soft-best.net/news.php?go=2550 linkteki programı çekin sonra masaüstünüze ib klasör açın daha sonra programı çalıştırıp (bin.cue.isoimg.cıf) ve daha bir ço kuzantılı dosyanızı bulun progrmaın içinden daha sonra winrarda yaptıımız gibi extract yapıcaz vede masaüstüne açtıımız klasöre çıkartıcaz kaçtane dosya varsa hepsini çıkartın onun içine görüceksinizki cd içeriği karşınızda sonra yukleyin

NEDEMİŞ ATALARIMIZ KENDİ İŞİNİ KENDİN GÖR FORUMDA BENCİL İNSAN ÇOK AMA KİMSEYE LAF SÖLEMİYORUM

ayrıca yapamayan varsa pm den bana ulaşsın yardımcı olurum

• Sağolasın kardeş zaten oyunu iso image files içine açmayı yapmışız farkında olmadan ama cd ye de artık data şeklinde kaydederiz garanti olur dediğin gibi. Yardım için saol cue dosyalarını şimdilik hallettik. ektiğim bir sitede sadece 4 adet bin ve 1 adet fsı dosyası var. Malesef bu işlem ona uymuyor. Ya dosyalarda bir hata var ya da farklı bir işlem gerekiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .bin Uzantılı dosyayı açmak
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deamon tools ile cd ye yak dostum hepsi bukadar
  • ben de bir dosya çektim bin ve cue dosyası var. isobuster yada öyle bir program indirmiştim. bu tarz pekçok uzantıyı tanıyor. cd ye yazıyor mu deneyeceğim. programın adını ve nasıl yapıldığını olayı çözünce buraya yazarım.
    bazen imaj dosyasını data olarak kaydetmek işe yaramayabilir. (sistem disketi benzeri birşey yani)
  • Bende böyle bir oyun indirdim. Bir tane Bin dosyası, iki tane de winrarlı iso dosyası geldi. İsobuster programını yükledim ama sorunlar var. Şimdi bin programını açıyorum, bin dosyasını ve rarları programın içine atıyorum ama rarların içindeki data dosyalarında arşiv biçimi tanınmıyor veya dosya hasarlı hatası veriyor. Setup dosyasında dosya çalıştırılamıyor hatası variyor. Crackte ise install dediğimde setup programı çalışmıyor, 2. CDyi takın diyor. Acaba dosyalar gerçekten bozukmu yoksa başka bir incelik mi var?
  • isobuster programın adı arkadaşlar. bu program bin, nrg, iso...vb. baya bir uzantı tanıyor. ve birbirine bile dönüştürebiliyor, yada extract ederek bir dizine image dosyasının içeriğini atabiliyor. imajı direk cd ye yazabiliyor. yani çok iyi program. benzeri deamontools diye bir program da varmış aynı özelliklerde. olayı uzantıya göre özetleyeyim. hepsini denemedim .ama netten araştırdım.

rar = winrar ile sıkıştırılmış dosyadır. extract etmek gerekir. (açma hatası veriyorsa yaşa bastınız demektir. belki tamir olabilir ama ben hiç görmedim tamir olanı, umarım böyle balon dosyalarla hiç karşılaşmayız.)

bin+cue= dosya içeriği olarak hem bin hem de cue varsa iki yol var. nero ile cue ye tıklayın nero bin dosyasını cd ye yazıyormuş. (netten edinilen bilgidir denemeye gerek.)

iso,bin...vb. = bir uzantıya çattıysanız. nero iso ve nrg leri direk yazabilir.
    yada yukarıdaki isobuster vb. program kullanarak ister nrg yada iso ya çevirip nero ile cd ye yazdırırsın, istersen direk programın kendisi ile cd ye yazdırırsın, ister extract eder ondan sonra cd ye yazdırırsın (düşük bir ihtimalde olsa bazen sorun yaratabilir, belli dosyalar bazen belli sektörlere yazılması gerekebilir).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.