Şimdi Ara

CD'ye Kaydettiğim Dosyaları Göremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazen 1 cd ye farklı bilgisayarlardan dosyalar yazdırıyorum ama en son cd ye ne yazdırdıysam onu görüyorum

önceden yüklediklerim gözükmüyor ayrıca 500 mb dolu olan cd en son yükledigim dosyanın boyutunu gösteriyor 30 mb felan

windows 98 kullanırken cd nin içine girdigimde sag tıklatıp özellikler dedigimde tam hatırlamıyorum wolume gibi bir şeçenek var bunu açtıgımda cd deki bütün yazdırdıgım dosyalara tek tek ulaşabiliyorum

şimdi windows xp kullanıyorum fakat bu wolume şeçeneği xp de yok ve dosyalarıma ulaşamıyorum bana biri yardımcı olsun lütfen

• bu sorun kimsenin başına gelmemiş anlaşılan :)
  • Cd'ye yeniden bak ordadır o bazen saklanıyor deyuslar.
  • Sorunun multisession olayindaki uyumsuzluk ... yani onceden yazdirdigin protokol ile en son yazdigin protokol uyumsuzluk gosteriyor ve eski dosyalari kaybediyorsun ... Eski Nero surumleri ile yeni Nero surumlerinde boyle bi sorun mevcut ... Yani ilk session i eski Nero ile yazmissan ve sonra tutup ustune yeni version Nero ile yazmaya kalkar isen Nero zaten uyumsuzluk oldugunu belirtir sana (lakin sen muhtemelen bu uyariyi ok diyip geciyor olmalisin) ve eski yazdiklarin ucar ...
  • eski yazdıklarım uçmuyor yukarda yazdığım gibi windows 98 de cd yi aç dedikten sonra fareyi sağ tıklatıp özellikler dediğimde gelen kutuda iki başlık oluyor bunun biri wolume diye yazıyor onu şeçtiğimde cd deki tüm verilere ulaşabiliyorum fakat xp de bu şeçenek yok ne yapmalıyım ?
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum. Umarım bir çözüm yolu vardır.
  • Win98'in bu tarz bir yazma işleminde XP'ye nazaran volume seçeneğini vermesi hayret verici ama doğru. Ancak XP de çok aramama rağmen böyle bir seçenek malesef yok. Bunun tek başına Nero sürümleriyle alakalı olduğunu da sanmıyorum zira denedim. Benimde aynı niteliklere sahip Cd lerim var ve daha önce yazdıklarımı görmek isterim. Umarım bir bilen çıkar aksi taktirde XP'nin eksilerine bir yenisi daha eklenmiş olacak. Sorunun bir an önce çözümlenmesi dileğiyle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu işlemi ben 98 de yaptım ama volumes sektesi yok ...sadece genel ve shared var....volumes i bulamıyorum...yardım edebilirmisiniz..teşekkürler
  • Iso buster programını kullan kayıp session varsa session 1 , session 2,3,4, altında tıkladığında içeriğini görebilirsin oradanda istediğin bir yere extrack yapabilirsin

Download Iso buster
  • teşekkür ederim...isobuster i kurup cd nin içini görebildim...
  • Bu topici nerden buldun allah aşkına

neyseki sorunu hallolmuş sevindim
  • banada bi kere olmuştu.. meğerse gizli dosya yapmışım zamanında ..sonra gizli we system dsoyalarını gösterme demişim cd yi takıyorum .. cd bomboş alla alla ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

Bu topici nerden buldun allah aşkına

neyseki sorunu hallolmuş sevindim

Yuh neredeyse 1 sene önceki topic bende suç yok mus3535 en üste çıkarmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.