MERHABA ARKADAŞLAR BEN KENDİ AİLEMLE VE ARKADAŞLARIMLA VİDEO ÇEKİP ARŞİV YAPMAYI ÇOK SEVİYORUM VE BU VİDEOLARI HARİCİ HDD DE SAKLIYORUM DEPOLAMADA BİR SIKINTI YOK FAKAT GÜNÜMÜZ VİDEO FORMATLARINI ÖRNEĞİN 20 30 YIL SONRA BİLGİSAYARLARDA İZLEYEBİLİRMİYİM ACABA YENİ FORMATALR ÇIKINCA ESKİLERİNİ OYNATAN PROGRAMLAR PİYASADAN KALKARMI ÖMÜR BOYU İZLEYEMEDİKTEN SONRA ASRŞİV YAPMANIN ANLAMI YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM SAYGILARIMLA
PC'de ömür boyu izlersiniz zira pc için geliştirilen video oynatma programları geriye doğru teknolojileride destekliyor bu şu an günümüzdede geçerlidir nitekim bende 12 yıl önceki videolarımı rahatlıkla oynatıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: akkaynak
PC'de ömür boyu izlersiniz zira pc için geliştirilen video oynatma programları geriye doğru teknolojileride destekliyor bu şu an günümüzdede geçerlidir nitekim bende 12 yıl önceki videolarımı rahatlıkla oynatıyorum.
TEŞEKKÜR EDERİM BENDEDE NERDEYSE 10 YILA YAKIN VİDEOALR VAR ŞİMDİ İZLİYORUM ÇOK ZEVKLİ BİŞEY BAZILARI GEREKSİZ BULUYOR AMA BUDA BENİM HOBİM OLSA GEREK :)
zaten sonraki yıllarda çıkan yeni cihazların oynaacağı formata cevirme şansın olacak elindeki videoları. sıkıntı yapacak bir durum olmaz hiçbir zaman.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme