Şimdi Ara

Video görüntüsü istenilen oranda kesme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 16:9 formatındaki bi videonun görüntüsünü istediğim oranda kesmek istiyorum, daha önce sorulmuş fakat önerilen programlar hep sadece 4:3e dönüştürmüş. Ben 1:1, hatta 16:9luğu kırpmak bile istiyorum. Yani format yine 16:9 olacak fakat video görüntüsünün belli bir kısmını seçebilicem gibi. Çok profesyonel programlarla işim olmasını istemiyorum, sadece tek bir video dönüştürücem pratik bi program arıyorum bu saat oldu bulamadım kafayı yicem yardımcı olursanız sevinirim.

Androidde varsa orası için de önerebilirsiniz. Teşekkürler.

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar13

Takip

Daniusoft Video Converter ile videonun görmek istemediğin yerlerden kırpma yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 4 Şubat 2015; 18:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Takip

Daniusoft Video Converter ile videonun görmek istemediğin yerlerden kırpma yapabilirsin.

Teşekkür ederim,
    Ama benim aradığım program şöyle bişey: Diyelim elinde 2 şer dakikalık 3 video var. Bu progamla her videonun istediğim yerinden keserek toplamda 3 dk lık tek bir video elde etmek istiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Takip

Teşekkür ederim,
    Ama benim aradığım program şöyle bişey: Diyelim elinde 2 şer dakikalık 3 video var. Bu progamla her videonun istediğim yerinden keserek toplamda 3 dk lık tek bir video elde etmek istiyorum.

O zaman Video toVideo proğramı ile videolarını istediğin yerden kes ve kestiğin videoları birleştirirken "Direkt stream copy" komutuyla videolarını tek video halinde tekrar birleştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.