Şimdi Ara

Video Haber: Pokemon GO Fenomen Olma Yolunda!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıllı telefonlar ile milyonları sokağa döken ve kaynaştıran Pokemon GO daha ilk haftasında zengin etmeye başladı. Peki nedir bu çılgınlık?

• Dört gündür oynuyorum, çok keyifli bir oyun olmuş. Bizim komşu çocukları da toplanıp ava çıkıyorlar.

En azından insanı yürümeye teşvik ediyor. Günümüzün en büyük sağlık sorunlarından biri obezite olarak görürsek şu dönemde böyle bir oyuna ihtiyaç vardı.

Tabi kafa hep aşağıda oldugu icin boyun fıtığı sorunları artmasa bari. :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 2 gündür oynuyorum aynı pokemonlari yakalaya yakalaya evrim gecirtebiliyosun ona uğraşıyorum baya keyifli ayrıca bu kulelerin tepesinde güçlü pokemonlar var biriyle dovusmek istedim 6 tane pokemonumun canını bitirdi ben ona hiç vuramadim bile neden bilen varmı arkadaşlar

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Saat başı google play'e bakıyorum. Pokemon go Türkiye'ye ne zaman resmi olarak gelecek acaba?
  • beyler androide nasıl indiricez avrupa çıkışı yok daha

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bizim ülkede android bazında oyunları herkez korsan kullandığı için adam apksını o malum sitelerde görüyor indiriyor o yüzden bizim ülkemizde bu kadar hızlı yayıldı bu oyun bakın görüceksiniz en çok korsan oyun indirilen ülkelerde bu oyun en hızlı yayılacak

• Zaten yanyana otururken bile telefonlarına bakmaktan yüzyüze bakmayan nesil artık yürürkende önüne bakmıcak hale gelmiş.Zeka seviyesi düştükçe ne versen alan bi nesle gidiyor yakında oyun adında çip takarlar modern kölelik tamamlanır herkeste ''mutlu mesut '' yaşar.20 yıl önce insanlara şunları yaptırmaya kalksalar hakaret kabul ederlerdi para verilse yapmazdı şimdi şu popüler de yapmazsa kendini eksik sorunlu hissediyor.Dünyanın geleceği .....

• quote:

Orjinalden alıntı: stun

beyler androide nasıl indiricez avrupa çıkışı yok daha

apk indirmelisin o şekilde oynayabiliyorsun
  • şu server sorunları ve hatalar da çözülse keşke. iphone da oynuyorum baya sıkıntılı oyun. ayrıca eski pokemon oyunları gibi rpg öğeler gelse süper olur. arkadaşlarla kapışabilsek, pokemon transfer edebilsek.

• Google bence Google Glass ile Pokémon GO'yu birleştirebilir aslında. Düşünsenize gözlüğü takıp etrafta Pokémon arayıp yakaladığınızı. VR içinde büyük gelişme olurdu.

• Sondaki açılış videosunun türkçesini koysaydınız daha iyi olurdu
  • Çok konuşulan bir şeyde vardır bir hikmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Dört gündür oynuyorum, çok keyifli bir oyun olmuş. Bizim komşu çocukları da toplanıp ava çıkıyorlar.

En azından insanı yürümeye teşvik ediyor. Günümüzün en büyük sağlık sorunlarından biri obezite olarak görürsek şu dönemde böyle bir oyuna ihtiyaç vardı.

evde bilgisayar ve tabletten oyundan başını kaldırmayan dışarıya hiç çıkmayan kardeşim arkadaşlarıyla beraber dışarı çıkıp pokemon arıyolar bence evde kalıp asosyal olacaklarına bu oyun onlar açısından sosyalleşmek için çok iyi.

En komiğide kardeşim evden çıkarken "baba ben pokemon yakalamaya gidiyom" demesi

• quote:

Orjinalden alıntı: RADIO_HEA_D

Zaten yanyana otururken bile telefonlarına bakmaktan yüzyüze bakmayan nesil artık yürürkende önüne bakmıcak hale gelmiş.Zeka seviyesi düştükçe ne versen alan bi nesle gidiyor yakında oyun adında çip takarlar modern kölelik tamamlanır herkeste ''mutlu mesut '' yaşar.20 yıl önce insanlara şunları yaptırmaya kalksalar hakaret kabul ederlerdi para verilse yapmazdı şimdi şu popüler de yapmazsa kendini eksik sorunlu hissediyor.Dünyanın geleceği .....

Illuminated Detected :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RADIO_HEA_D

Zaten yanyana otururken bile telefonlarına bakmaktan yüzyüze bakmayan nesil artık yürürkende önüne bakmıcak hale gelmiş.Zeka seviyesi düştükçe ne versen alan bi nesle gidiyor yakında oyun adında çip takarlar modern kölelik tamamlanır herkeste ''mutlu mesut '' yaşar.20 yıl önce insanlara şunları yaptırmaya kalksalar hakaret kabul ederlerdi para verilse yapmazdı şimdi şu popüler de yapmazsa kendini eksik sorunlu hissediyor.Dünyanın geleceği .....
  • Arkadaşlar oyun saatte ortalama kaç mb harcıyor?
  • [sizer=red]Video Haber: Pokemon GO Fenomen Olma Yolunda!
  • nintendoya yakışmayan oyun.

• hamal işi oyun çoluk çocuk koşturur durur.

• quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

hamal işi oyun çoluk çocuk koşturur durur.

Bu nasıl bi çelişki lan ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.