Şimdi Ara

Video hızı ayarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar vizeye çalışırken forum aklıma geldi bi uğrayayım dedim moraller iyidir İnşallah :)

Youtube video hızlandırma seçeneği getirdi ama sizin için zaman çok değerli biliyorum, o yüzden kendi kullandığım video hızlandırma eklentisini tavsiye etmeye geldim. Ben chrome eklenti mağazasındaki "video speed controller" eklentisini kullanıyorum. 'Tarayıcıdaki herhangi bir videoyu' 16x e kadar hızlandırabiliyor. Çoğunlukla youtube kullanıyorsanız bile bazı videoları 2.3x hızda izlemek isteyebilirsiniz mesela. Başka uzantılar da var aratıp bulabilirsiniz.
    Umarım işinize yarar. Allah kolaylık versin.

Geçen senenin mezun tayfasındanım bu arada bilgisayar müh 1.sınıfım bölümle ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz.

• bilgi için sağol hocam. bilg. müh. hangi üniversitedesiniz?
  • Ya harika bir şey, her zaman bilirdim elimin altında olduğunu ama kullanmazdım. Birkaç aydır 1.5-2 arasında hızla izliyorum ve daha kısa sürede, daha yararlı bir şekilde bitiyor videolar. Iıı'lar, sessizlikler falan geçiyor, zaman kazanıyorsun Oğuzhan Uğur videosu gibi

Daha fazla hıza da artık gerek yok artık
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Öyle bi alıştım ki 2 senede bırakamıyorum. Normal videoları izlerken de hızlandırıyorum genelde Güzel bir alışkanlık bence

Okulu burdan yazmayayım hocam pişman olurum gibi geliyor :)
  • hocam dediğin hızlandırma programını youTube dışında kullanınca 1 tıklamada(+1 yapınca) tam ekrana geçiyor. bu durumu nasıl düzeltebilirim. umarım derdimi anlatabilmişimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    video çekim süresi
    3 ay önce açıldı
    Fan hızı ayarlama ile ilgili
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.