Merhaba arkadaşlar vizeye çalışırken forum aklıma geldi bi uğrayayım dedim moraller iyidir İnşallah :)
Youtube video hızlandırma seçeneği getirdi ama sizin için zaman çok değerli biliyorum, o yüzden kendi kullandığım video hızlandırma eklentisini tavsiye etmeye geldim. Ben chrome eklenti mağazasındaki "video speed controller" eklentisini kullanıyorum. 'Tarayıcıdaki herhangi bir videoyu' 16x e kadar hızlandırabiliyor. Çoğunlukla youtube kullanıyorsanız bile bazı videoları 2.3x hızda izlemek isteyebilirsiniz mesela. Başka uzantılar da var aratıp bulabilirsiniz. Umarım işinize yarar. Allah kolaylık versin.
Geçen senenin mezun tayfasındanım bu arada bilgisayar müh 1.sınıfım bölümle ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz.
bilgi için sağol hocam. bilg. müh. hangi üniversitedesiniz?
Ya harika bir şey, her zaman bilirdim elimin altında olduğunu ama kullanmazdım. Birkaç aydır 1.5-2 arasında hızla izliyorum ve daha kısa sürede, daha yararlı bir şekilde bitiyor videolar. Iıı'lar, sessizlikler falan geçiyor, zaman kazanıyorsun Oğuzhan Uğur videosu gibi
Daha fazla hıza da artık gerek yok artık
Just_brtsh
kullanıcısına yanıt
Öyle bi alıştım ki 2 senede bırakamıyorum. Normal videoları izlerken de hızlandırıyorum genelde Güzel bir alışkanlık bence
Okulu burdan yazmayayım hocam pişman olurum gibi geliyor :)
hocam dediğin hızlandırma programını youTube dışında kullanınca 1 tıklamada(+1 yapınca) tam ekrana geçiyor. bu durumu nasıl düzeltebilirim. umarım derdimi anlatabilmişimdir