Şimdi Ara

[VIDEO] iPhone 14 Pro 256GB - A2890 - Yurt Dışı [TR Garantili]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara Model #Iphone 13 Pro Kapasite #256 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [VIDEO] iPhone 14 Pro 256GB - A2890 - Yurt Dışı [TR Garantili]

Merhaba,

19 Şubat 2023 tarihinde aldığım 2 günlük cihazımı satıyorum. Sebebi, belki çok erken karar veriyorum ama Android'den sonra kullanımı hiç bana göre değil. Apple eko sistemine ayak uydurmak için yok magsafe kılıfı, yok orjinal adaptörü, yok iwatch derken bu tür bir harcama yapmamaya karar verdim cihazım o yüzden satılıktır. Yurt dışıdır cihazdır. 2 gün önce Almanya'dan geldi bir süre kullandıktan sonra bana uygun olmadığına karar verdim bir kaç oyun deneyimi, whatsapp dışında zaten kullanılmadı. Uygun cihazlı bir android'e döneceğim.

1 yıl Türkiye garantisi bulunmaktadır fotoğraflardan görebilirsiniz. 256 GB Gold versiyonudur. Gold rengine tereddüt edenler emin olun beyazdan hiçbir farkı neredeyse yok. Lütfen diğer A serisi cihazlar ile karşılaştırmayınız. Facetime vb. her şey çalışmaktadır. Cihaz avrupa cihazıdır. Şu anki fiyatı 1429 Euro'dur vergi iadesi alabilecek miyim bilmiyorum bana getiren kişi eğer alamazsa fiyatı benden talep edeceğini söyledi. O yüzden fiyat yukarıda neye aldıysam birebir aynısıdır. Zaten herhangi bir çizik, darbe vs söz konusu bile değildir sadece 2 kere sarj edildi. Alıcısına hayırlı olsun. Ankara için elden teslim edebilirim kargo ile isteyenlere de yardımcı olabilirim. 8 ay kayıt ettirmeden kullanabilirsiniz.

Fiyat: 27.000 TL

Takas lütfen teklif etmeyiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 27000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 19 Şubat 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.