Capture konusunda bana hız ve performans sağlayacak üst seviyede grafiksel işlem kabiliyeti olan sistem önerisine ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Fiyat konusunda belirli bir limit yok ancak herşey dahil 2000 YTL ye kadar çıkabilirim.
Üst seviye grafiksel işlem kabiliyeti yüksek sistem demişsiniz. Ben PNY Quadro ekran kartı almanızı öneririm. Standart ekran kartları oyun içindir, profesyonel grafik çalışmalar için nVIDIA Quadro ekran kartlarından kullanmalısınız
Veya FireGL.
şüphesiz video işlemede profesyonellik adına o tür ekran kartlarının üstünlüğü tartışılmaz.
yalnız benim yapacağım olay video işlemeden çok capture ve format dönüştürme işlemi olacak.
Şöyle ki handycam'den alınan görüntü yapılan küçük değişikliklerden sonra farklı formatlarda kaydedilecek bu anlamda en iyi fiyat/performans/kullanılabilirlik ürününü tercih etmem benim açımdan daha iyi olacaktır.
sizce bu ürünler arasında uyum problemi vb.. gibi birşey yaşar mıyım?
ocz ramler intel yonga setli anakartlarda sorun çıkarabiliyor. p 45 yonga setli bir anakart bakın derim. son olarak da grafiklerle uğraşacağınız için dört çekirdekli bir işlemci almanız daha yerinde olur.