bu ikisi arasında vestelin bluetooh farkı var. (işe yarar bi bağlantı diye düşünüyorum)
bu arada ilk tablet kullanıcısı olacağım için, ne amaçlı kullancağımı yazayım, olur olmazı tecrübeli arkadaşlar fikir verirse sevinirim.
kafamdaki kullanım yüzdeleri %70 web üzerinden online dizi ve film sitelerinden video izlemek %20 web te sürekli takip ettiğim sitelere bakmak gezinmek %05 bellk kartımdan video izlemek %04 skype ile haberleşmek maillerime bakmak. %01 oyun (bu eksik kalmasın diye yazdım :) ) ama ole marketteki basit eğlencelik oyunlar,
boyle bir kullanım için ;
1- bilgisayarımda izlediğim gibi izleyebilecek miyim? 4.1 jb de flash desteği yokmuş videolar açılmıyormuş yada tarayıcı sayfasından ayrı bir prograda açılıyormuş gibi şeyler duydum. sorun yaşarmıyım. (bu 2 alette 4.1)
2- bu buyklukteki (7" de) tabletlerde bataryalar genelde aynı vestelin 3500 yazıyor, crystal in 3700 minumunda 3000 gördüm. ve yine anladığım kadarı ile video izlemek (bellekten herhalde) ile webde dolaşmak bataryanın harcanması arasında farklar var mış. ben çoğunlukla web üzerinden video izleceksem (haliyle wifi de açık olacak) bu batarya beni toplamda ne kadar görürür saat olarak.
3- 8gb dahili hafıza sorun çıkartırmı bana, hafızası 16 olarlan ve IPS ekran olanda fiyat birden yukseliyor. (16gb lık bi sd hafıza kartım var)
4- IPS ekran şartmı, yada bu donanım fazlamı azmı ? çünkü ıps olmayan, çözünürlükleri daha düşük daha ucuz cihazlar var,
önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. tşk.