Şimdi Ara

Video İzlerken Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende fat var ve 5.00 m33-3..psp arada film izlemek içinde kullanıyorum psp yeni aldığım için şimdiye kadar çok film izlemedim..iki gün önce bir film izledim ve hiçbir şekilde sorun yaşamadım..ama dün akşam film izlerken film 30 dk. filan psp hata verdi "THİS VİDEO CANNOT BE PLAYED" DİYE..Bu hatadan sonra video bi daha ne ileri gitti nede geri bende belki bir sorun vardır diye filmi sildim ve tekrardan yükledim bu seferde filmin 90dk aynı hatayı verdi...Bu hata neyin nesidir ve ne yapmam gerekiyor?psp bir sorun mu var yoksa converter işleminde mi bir sorun var?

kullandığım converter programı: Total Video Converter

• Dostum çevirdiğin video sorunlu o yüzden oynatma da hata veriyor...o yüzden oynatmaz hata verir saygılar

Bunu kullan PSP Converter 3.1.3.51...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6E3865CA -- 17 Şubat 2009; 10:16:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

http://forum.donanimhaber.com/m_29706929/tm.htm bu rehberden faydalanin.

hocam zaten converter etmeyi ordan öğrendim ve orda dendiği gibi yaptım converterde sorun olduğu sanmıyorum çünkü pc izlediğimde hiçbir sorun yok video da;)başka bir sorun olabilir mi:S
  • bilgisayarda gerekli codecler de yukludur o zaman.

hocam convert ettigin dosyayi pc de izleyebiliyomusun=?
  • evet pc de total video playerda sorunsuz şekilde izleyebiliyorum..fakat psp attığımda bu hatayı veriyor şimdi başka filmde denedim yine aynı hatayı veriyor :S
  • ms de sikinti olabilir.aklima baska da secenek gelmiyo.yada mpg4 olarak konvert etmiyo olabilirsin.
  • bencede ms de sorun var herhalde :S hocam bunun çözümü yok mudur?

verdiğin bilgiler için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.