Şimdi Ara

Video izlerken yavaş indirirken hızlı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yaşadığım bir sıkıntıyı çözümünü bulabilmek umuduyla buraya yazıyorum. İnternet sayfalarında youtube haber siteleri vs. video izlerken çok yavaş yüklüyor bazen yavaşlıktan dolayı videoyu izlemekten vazgeçiyorum. Ancak aynı videoyu idm ile indirmeye başladığımda çok hızlı bir şekilde iniyor. Yani bağlantıda veya hızında bir sıkıntı yok. Chrome kullanıyorum ancak firefox veya explorer da da durum aynı. Geçmişi sil,çerezleri temizle,flashı sil tekrar kur gibi işlemleri daha önce yaptım ancak bunlar çözüm olmadı. Bir antivirüs iki anti malware mevcut. Sıkıntı ne olabilir nerde olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

• izleme işlemci+ram, indirme ise direk işlemci ile alakalıdır. Ram yetersiz geliyor ya da ram gereksiz ( arka planda ) kullanılıyor olabilir.
  • 4gb ram var 2gb i kullanimda degil suan mesela ancak ram temizleme programları ile bi deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam senin sorunun senin pc donanımlarınla alakalı değil.Servis sağlayıcının cihazlarının QOS desteklememesinden kaynaklanır yada kullandığın sitenin server yoğunluğu yada qos desteklememesinden kaynaklanır.
    Öncelikle QOS ne işe yarar? açılımı QUALITY OF SERVICE .aktif olarak çalışırsa video ve ses dosyalarına öncelik tanır ve band genişliğini otomatik buna göre ayarlar. Bu da video izlemendeki sorunları ortadan kaldırır.İsterse elinde 100MBPS internet olsun genede telekom değişmeden sen o videoları yavaş izleyeceksin demektir buda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.