Bildirim
Video kamera için tavsiye istiyorum.
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
KIOXIA TransMemory U301 64 GB USB Bellek Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDX6P1MT
10 ay önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
3 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende senin gibi dvd li bir sony düşünüyordum ama forumda ki fikirleri sessiz sedasız okuyunca fikrimi değiştirdim. Şu an bir sony mini dv yanında da sony dvd recorder almaya karar verdim. Model kararı kesin değil ama kesinlikle böyle bir sistem kuracağım.Çünkü hem kasetlerimi dvd ye çekebileceğim hem de harici kaynaktan alacağım görüntüleri de dvd ye çekme şansına sahip olacağım. Sonuçta daha ucuza da mal edebilirim ama modeli yüksek tutarsam biraz daha fazla ödeyebilirim ama ilerde kamerayı ve recorderı ayrı ayrı upgrade etme şansım olabilir -
Minidv tercihi daha mantıklı. HC90 a vereceğiniz paraya 3CCD panasonic almanızı tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: yeknet
Minidv tercihi daha mantıklı. HC90 a vereceğiniz paraya 3CCD panasonic almanızı tavsiye ederim.
HC90E de 3CCD değil mi? Bu konuda yardımcı olurmusunuz? -
HC90 3CCD değildir. Hatta Sony'nin bu klasmandaki hiçbir kamerası 3 CCD değildir. 3MP resim sensörü var. O ayrı bir özelliktir. -
arkadaslar bende sony ve panasonıc arasında kaldım..sonynın menu kullanımı (3d) boyutları ve teknık hızmet acısında panasonıcde 3ccd ozellıgınden arada kaldım..ayrıca 3ccd ozellıgıyle cekım yaptıgı ıcın bılgısayara aktarıldıgında cok yer kapladıgı bu sebeple zorlanıldıgı soylenıyor ..
ayrıca bılgısı olan varsa hc42 veya panasonıc 3ccd yada samsungd907 veya samsung6050 nasıl..
yada
sony mı panasonıc mı samsung mu canon mu jvc mı
hangısı...
lutfen yardım.. -
quote:
Orjinalden alıntı: yeknet
HC90 3CCD değildir. Hatta Sony'nin bu klasmandaki hiçbir kamerası 3 CCD değildir. 3MP resim sensörü var. O ayrı bir özelliktir.
PANASONIC NV-GS75 3CCD
Bu kamera sizce iyi mi o zaman? -
PANASONIC NV-GS250 kamera adı önemli değil bir sitede 1636.47 YTL başka bir sitede 2.496,65 YTL bu ne iştir? Ne alakadır anlamadım gitti. Ama bir gerçek var ki bu kamera süper. Bunu anlamış bulunmaktayım. Sony'e bin basar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuSyMaN -- 20 Haziran 2005, 14:49:34 > -
bu kameranın bir fiyatını buldum doğru mu?
Piyasada : 1.170,0 €+ Kdv
Bizde: 1.211,86 € + Kdv
TL : 2.005.507.114 TL + Kdv
Kdv Dahil : 2.366.498.395 TL
Yeni TL : 2.366,50 YTL -
Bence sony . Bende sony DCR-TRV22e var, çokta memnunum, tavsiye ederim. -
Veygun kardeşim sizi kırmak gibi bir niyetim yok ama dcr-trv22E tek ccd ve 800 pixeldir oysaki arkadaşın sorduğu panaconic NV-GS250 3 mercekli (3cdd) ve 800x3 pixel geniş lensli ve dahili flaslı manuel focus ayarlı yarı profesyonel bir kameradır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X