Şimdi Ara

Video Kartı geçiş problemi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni aldığım bir toshiba satellite L50-B-1NJ windows8 64bit laptopum var bir performans problemi vardı toshiba destekle konuştum ekran kartlarımın bir entegrasyon sorunu olduğunu ve asıl amd r7 260m olan ekran kartı yerine intel graphics kullanıyor olabileceğini söylediler.

Bazen oyun oynarken 10-15 saniye takılma oluyor ve Ekran görüntüleyici yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtarıldı diyor...

Nasıl oyunların istediğim ekran kartını kullanmasını sağlarım???

• Catalyst control center dan ayarlayacaksınız.
    UYgulamanın Power Graphics Card ile açılması için seçenek olmalı.(R9)
    Battery saving Graphics card olan ile değil.(İntel)

Catalyst control centeri kurcalamanız gerekiyor biraz.
    Yukarıda gördüğünüz ibareleri bulmaya çaılışın.
    Power sekmesinin altında Switchable graphics application settings bölümünde olmalı.
  • bunu yaptım uygulamaları yüksek performans seçiyorum sorun orda değil mesela intelin kartını devre dışı bırakınca oyunda saniyede 3 kare bile zar zor görüyorum yani hala intel grafik kartını kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saloooo

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım bir toshiba satellite L50-B-1NJ windows8 64bit laptopum var bir performans problemi vardı toshiba destekle konuştum ekran kartlarımın bir entegrasyon sorunu olduğunu ve asıl amd r7 260m olan ekran kartı yerine intel graphics kullanıyor olabileceğini söylediler.

Bazen oyun oynarken 10-15 saniye takılma oluyor ve Ekran görüntüleyici yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtarıldı diyor...

Nasıl oyunların istediğim ekran kartını kullanmasını sağlarım???

kardeşim amd ile ilgili herşeyi kaldır amd cleanup prog ile sonra amd nin sitesinden auto detect programını indir bulduğu sürücüleri yükle windows güç seçeneklerinden yüksek performansa gel plan ayarlarını değiştir de intel graphics i bul performansı seç amd ccc yüklenince Powerplay bölümüne gelip yüksek performanstayken amd yi kullanmasını söyle ya da performansı en üste getir seçeneğini işaretle daha sonra oyun ayarlarından 3d ayarlarına gel onu yüksek performansa al ve update leyi tamamlayıp keyfine bak

Oyun açmadan yüksek perf. almayı unutma laptobu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekayaci -- 23 Temmuz 2015; 15:14:16 >

• Driverlar updateli zaten ve güç seçenekleri powerplay herşey yapılı
  • up..
  • bir çözüm yok mudur arkadaşlar yahu
  • Aygıt yöneticisinden amd ekran kartını devre dışı bıraktım oyunlarda bir performans değişimi olmadı. Fakat İnteli devredışı bırakınca oyun menüsünde bile seçeneklere tıklanmıycak kadar takılıyor lütfen yardım!!!
  • up...
  • yahu kimse mi cevaplamaz...
  • up up up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.