Şimdi Ara

Video Kurgu PC'si TOPLAMAK İSTİYORUM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler.
    Evet biraz amatör bir video heveslisiyim diyebiliriz : 2012 2013 ekibimle olan showreelhttp://www.youtube.com/watch?v=BVy2CHQjSh0
    Yalnız geliştirdik kendimizi uzun süredir dağılmıştık toparlanıyoruz sitemizi de yeniliyoruz... 24c.tv

Gelelim asıl konuyoa @kaaann çok teşekkürler ayrıntılı yorumların için quadro almamız gerektiğine kapılmaya basladım ama baslangıcta ta 660 ile baslayıp vatandan vsr bir makina alıp baslayalım diyoruz simdi F/P olarak bir liste yapmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: artolive

öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler.
    Evet biraz amatör bir video heveslisiyim diyebiliriz : 2012 2013 ekibimle olan showreelhttp://www.youtube.com/watch?v=BVy2CHQjSh0
    Yalnız geliştirdik kendimizi uzun süredir dağılmıştık toparlanıyoruz sitemizi de yeniliyoruz... 24c.tv

Gelelim asıl konuyoa @kaaann çok teşekkürler ayrıntılı yorumların için quadro almamız gerektiğine kapılmaya basladım ama baslangıcta ta 660 ile baslayıp vatandan vsr bir makina alıp baslayalım diyoruz simdi F/P olarak bir liste yapmak lazım...

rica ederim. o halde imzamdaki sistemin ekran kartını gtx770 ile, harddisklerini de ihtiyaç kadar wd black ile değiştirip almanı tavsiye ediyorum. anakartın ucuzuna kaçmak isteyebilirsin ancak şu an 4.5ghz stabil olarak kullanıyorum (noctua nhd14 ile soğutuluyor kendisi) ve stok haline göre render süresi %30 kısalmış durumda. soğutucu olarak sıvı soğutma istersen h110 veya h100i alabilirsin. daha üst modellere ihtiyacın olmayacak. ekran kartını 660 yaparsan da çok zayıf kalacağını düşünüyorum. en az 680 veya 770 olmalı. monitör sayısı veya çözünürlük arttıkça kartın bellek miktarını da yükseltmen lazım. kısaca ekran kartının belleği önemli değil diyenlere ve diyecek olanlara aldırmadan karta karar verdikten sonra en yüksek bellekli olan modelini almanda büyük fayda var.

ek bir bilgi de vereyim. makinayı toplayayım 1 2 sene sonra satar xeon işlemcili bir alet toplarım gibi bir düşüncen varsa baştan at o düşünceyi. 2011 soketleri ikinci elde satmak çok zordur ya da ölü parasına gider. tabi işten anlamayan bir oyuncu bulursan o başka bunun sebebi de şu: oyun oynamak için alacak olan adam 2011 sokete o kadar para vermez. hele 2. elinin yanından bile geçmez. sen ben gibi adamlar da istisnai durumlar haricinde 2. el sistem almaz. kısacası piyasası olmayan çok güzel bir sıfır otomobil almış gibi düşünebilirsin

• 660 tavsiyemi temelde şu test üstüne yaptım. Amaç adobe ise çok fazlasına ihtiyaç yok gibi gözüküyor:http://www.pugetsystems.com/labs/articles/Adobe-Premiere-Pro-CS6-GPU-Acceleration-162/
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylosoft

660 tavsiyemi temelde şu test üstüne yaptım. Amaç adobe ise çok fazlasına ihtiyaç yok gibi gözüküyor:http://www.pugetsystems.com/labs/articles/Adobe-Premiere-Pro-CS6-GPU-Acceleration-162/

ben modelleme de yapılacağını düşenerek 680-770 önerdim. viewport performansı olarak yani. ekran kartına render almadığım için o kısımda bilgim yok zaten mac pro tavsiyesi ise mantıklı. tabi 3ds max vb.. programlar kulanılmayacaksa. ancak ben türkiyede satılan mac pronun giriş modelini almayı mantıklı bulmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaaann

Konu fake gibi geldi bana. Bütçe belirtilmemiş. Parçalar üst seviye ama işe yaramaz parçalar. Profesyonelce hazırlanmış bir liste de değil kesinlikle... Eğer ciddiyseniz bütçenizi belirtin yardımcı olalım.

Soyle adamlari hemen bloklamak geliyor icimden... Sanane kardesim tavsiyeni vereceksen ver isini bitir. Allah bilir tabii, ama imzandaki sistem de fake'tir senin cunku herkes milleti kendi gibi bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

Orijinalden alıntı: kaaann

Konu fake gibi geldi bana. Bütçe belirtilmemiş. Parçalar üst seviye ama işe yaramaz parçalar. Profesyonelce hazırlanmış bir liste de değil kesinlikle... Eğer ciddiyseniz bütçenizi belirtin yardımcı olalım.

Soyle adamlari hemen bloklamak geliyor icimden... Sanane kardesim tavsiyeni vereceksen ver isini bitir. Allah bilir tabii, ama imzandaki sistem de fake'tir senin cunku herkes milleti kendi gibi bilir

e yazmakla uğraşmayıp bloklasaydın forum fake konudan geçilmiyor. ayrıca tipik en pahalısından konulan bir sistem yazmıştı arkadaş. sonrasında tavsiyelerimi yazdım zaten.

imzamdaki sistem fakemiş imzamdaki link de fake zaten. sistem de fake. p2 kullanıyorum aslında da gösteriş olsun diye böyle fake imzalar yazıyroum filan...

• Bütçe vermeden bu iş havada kalır. Millet de troll der ya da sallar geçer.

Ben olsam;

İntel w2600cr2 640$
    2 x E2620 900$ eğer bütçe varsa 2 x E2640 v2
    2x8GB ECC 1600Ram 500$
    Quadro K2000 530$ (K4000 olursa 925$) yapardım, gerisi zevke kalmış.

Kasa: Zevkinize uyan pedestral bir kasa
    PSU Min. 80+ Silver, hatta bütçeye göre gold 750W Marka, zevkinize kalmış (Feel, frisby olmasın ama )
    SSD: Min 256GB civarlarında doğru düzgün bir şey, 512/500'ler fena olmaz
    HDD: 2 TB (2x1 olabilir) isterseniz iş yoğunluğunuza göre tüm yuvaları diskle doldurursunuz, neşeniz bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 12 Kasım 2013; 21:54:38 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.