Bildirim
Video montaj konusunda ilerlemek istiyorum.
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
aynı sorundan bende muzdaribim. -
benimde çok bilgim yok fakat şöyle yapabilirsin. sony vegasın youtubede anlatımı daha çok var. vegas ile ilgili vidyolar izle ve 1 ay kadar vegas kullan. sonra premiere geçiş yap bir çok terim ve uygulamayı vegastakiyle benzer olduğunu görürsün ve daha rahat alışırsın. istersen mesaj at bana beraber çalışalım -
quote:
Orijinalden alıntı: meraklifarkli
benimde çok bilgim yok fakat şöyle yapabilirsin. sony vegasın youtubede anlatımı daha çok var. vegas ile ilgili vidyolar izle ve 1 ay kadar vegas kullan. sonra premiere geçiş yap bir çok terim ve uygulamayı vegastakiyle benzer olduğunu görürsün ve daha rahat alışırsın. istersen mesaj at bana beraber çalışalım
Mesaj atıyorum. -
Dostum bi kaç ay öncesine kadar hiç bir bilgim yoktu bu program hakkında. Youtube' da milyonlarca ders var. Hepsini sırayla izlemek yerine ihtiyacın olandan başla. Mesela bir video hazılıyosun ve videoyu hızlandırman gerekiyor. Yaz hemen Google' a izle videoyu öğren. Bak şimdi bi tanesini öğrenmiş oldu. Başka bi videoda başka bişr şey lazım olur o zaman onu izleyip öğrenirsin. En fazla 1-2 ay sonra video izlemeyi bırakıp araçları kendin öğrenmeye başlıyacaksın.
Uzun lafın kısası; Sırayla öğrenmeye çalışma, işin düştüğünde öğren. Ben öyle yaptım şuan Premiere hakkında bilmediğim bir konu yok diyebilirim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X