Şimdi Ara

VIDEO+MP3 player ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ipod 5g'nin ekranının renk sayısı 260.000...Apple'ın Ekimdeki Webcast'ini izledim ve orada gördüm....Cnet'de oradan aldığı için 260.000 renk yazmıştır.....Web sitesindekide küçük bir hataymış bilkoma sordum.....Buyrun resim;

VIDEO+MP3 player ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 25 Ocak 2006 13:31:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Arkadaşlar ipod 5g'nin ekranının renk sayısı 260.000...Apple'ın Ekimdeki Webcast'ini izledim ve orada gördüm....Cnet'de oradan aldığı için 260.000 renk yazmıştır.....Web sitesindekide küçük bir hataymış bilkoma sordum.....Buyrun resim;

VIDEO+MP3 player ???

nie heryerde farklı bu yaff??? Bende bugün baktım 65 bin diodu bi kaç sitede daa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRose -- 25 Ocak 2006 13:31:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRose

quote:

Arkadaşlar ipod 5g'nin ekranının renk sayısı 260.000...Apple'ın Ekimdeki Webcast'ini izledim ve orada gördüm....Cnet'de oradan aldığı için 260.000 renk yazmıştır.....Web sitesindekide küçük bir hataymış bilkoma sordum.....Buyrun resim;

VIDEO+MP3 player ???

nie heryerde farklı bu yaff??? Bende bugün baktım 65 bin diodu bi kaç sitede daa

büyük siteler cnet gibi steve jobs'un konferansı sırasında bilgileri not etmişlerdir diye düşünüyorum diğer sitelerde ipodun sitesindeki yanlış bilgilerden yararlanmışlardır...Bilkom sitedekinin yanlış olduğunu söyledi....

• appleın kendi sitesi bile bunu yapıosa ne diyim artık saol shady
  • yaw bi çözemedik ya şu işi helal olsun ne diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

yaw bi çözemedik ya şu işi helal olsun ne diyelim

bütün bulduuum linklerde nie 65 bin yasıo anlamıorm artık ikisini de gösümle görmeden inanmam
  • quote:

quote:

bütün bulduuum linklerde nie 65 bin yasıo anlamıorm artık ikisini de gösümle görmeden inanmam

valla onlar apple.com'dan almışlardır yani bakmışlardır 65000 renk yazıyor onlarda yazmışlardır...Ama Bilkomun sitede yanlış yazdığını söyledi...

• quote:

quote:

quote:

valla onlar apple.com'dan almışlardır yani bakmışlardır 65000 renk yazıyor onlarda yazmışlardır...Ama Bilkomun sitede yanlış yazdığını söyledi...

öyleymiş görüntüde zen daha iyi gibi ama neyse...

• yaa sonuc olarak zen vision:m ve ipod 5G karşilaştirma resimleri ortada zen acik ara önde görüntü konusunda gayet acik görülüo
  • Zen Vision:M al
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.