Şimdi Ara

Video Netlik Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yapmak istediğim ufak bir video edit işinde problem yaşıyorum izninizle durumu ve yaşadığım sıkıntıları anlatmaya başlıyorum.

yapmak istediğim şey youtubedan bir video indirip bir video ( intro ) ile birleştirip bir köşesine logo koyup tekrar youtubea yüklemek.

videou indiriyorum 1080 p olarak + kalan işlemleri ( intro logo ) wondershare filmora ile yapıyorum ve sonuç alıyorum. fakat youtube a geri yükleidğimde yüklememe gerek yok aslında bilgisayarda izlerkende fark ediyorum ki görüntü kalitesi düşük hala 1080 p ama aynı netlik kesin kez yok. çok açık yani.

buna neyin neden olduğunu anlamak için bir videoyu youtubedan 3 kere indirdim ve

videoya hiç bir işlem yapmadan indirmemin hemen arkasından youtubea yükledim

aynı videoya bu sefer sadece logo ekledim ve youtube e yükledim

aynı videoya son olarak sadece intro yükledim ve youtuba yükledim

hocam üç videoda da kalite düşük. en kötü durumda olan hem intro hem logo yüklenen , sadece inro yüklenen biraz daha iyi , sadece logo yüklenen ondan daha iyi en iyisi hiç bir işlem yapmadan youtubea yüklenen fakat hepsi, hiç bir işlem yapmadan geri yüklediğim de dahil orjinal video kalitesinden kötü.

yani daha indirip geri yüklediğimde bile kalite kaybediyorum. bu sorunları nasıl aşabilirim. çok teşekkür ederim şimdiden.

• Programda bitrate ya da quality ayarları var mı?
  • hocam war ama ayarlar olmadan dediğim gibi sırf indirdiğim videoyu yükleyince bile netlik bozuluyor.

fps 30 denedim o daha kötü oldu

http://i.imgur.com/b9m9LYJ.png
  • O zaman daha kaliteli bir programa geçmenizi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULANIK GÖRÜNTÜ SORUNU !
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.