Şimdi Ara

VİDEO OLUŞTURMA ACİL YARDIM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu video'da ki gibi 3d video tasarlayabileceğim bir program lazım yardımcı olursanız sevinirim

http://www.youtube.com/watch?v=zK1_W3lSy2M

• Destek Benimde Böyle Bir Şey Yapmam Lazım, nasıl bir program kullanabilirim ?

http://m.youtube.com/watch?v=iI5u4Oj-g6I

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • after effects kullanın...
  • After effects, cs2 serisi ücretsiz :)
  • teşekkürler deneyeceğim
  • frkn3d kullanıcısına yanıt
    cs2 mi kaldı 6 var artık ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner103

cs2 mi kaldı 6 var artık ücretsiz

6 ücretsiz ise link verebilir misiniz?

Ben ticari kullanıma açık ücretsiz cs6 göremedim cs5 de göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3d -- 2 Nisan 2014; 18:01:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amblit dosyası ile crack yap oluyor link bulamadım taa 1-2 sene önce indirmiştik
  • quote:

amblit dosyası ile crack yap oluyor link bulamadım taa 1-2 sene önce indirmiştik

Ben crack kullanmadan yasal bir şekilde photoshop ve diğer yazılımları ücretsiz bir şekilde kullanmayı kast etmiştim

https://www.adobe.com/cfusion/entitlement/index.cfm?e=cs2_downloads

Üye olup indirebiliyorsunuz.

günümüzde ne yasal ki youtube twiterr yasak site girersen yasaları çiğnemiş olursun cs6 şöyle dursun
  • quote:

günümüzde ne yasal ki youtube twiterr yasak site girersen yasaları çiğnemiş olursun cs6 şöyle dursun

Bir yazılımı illegal kullanmak ile yasaklı siteye girmek ayrı şeyler. Korsan yazılımda direk olarak birilerinin hakkına giriyorsun, bunun öteki tarafda ciddi sorumluluğu da olacaktır.

Bu iş şuna benziyor, kimse SLR Mclaren pahalı diye onu çalmaya çalışmıyor Onun yerine ucuz araba bulabilirse alıyor şahin doğan gibi, onu da bulamazsa dolmuşa biniyor onuda bulamazsa yürüyor.

CS6 nın çok iyi yazılım olduğunu biliyorum Ama sonuçta parayla satılıyor, almak zorunda değiliz, paran yoksa çalman gerekmiyor.

Burada CS2 yi ücretsiz yaptılar ki birçok insan çok sevindi

İnşallah kırıcı olmamışımdır, birşeyleri anlatmaya çalışıyorum sadece

• Ben de burada aynen frkn3d'ye katılıyorum.

Yazılımları satın almadan kullanmak yasalara aykırı o ayrı bir konu ancak tek bununla bitmiyor. Asıl önemli olan kul hakkı sınıfına girerek çok tehlikeli boyutta bir ilahi bir suç olmasıdır.

Bu yüzden inancınızı bilmiyorum ancak dikkat edilmesi ve sakınılması gereken bir konu bu durumda.

Mümkünse satın alınılmalı yada biraz daha azını yapan cs2 ile yetinilmelidir.

Ayrıca benim düşüncem ancak CS2'nin ücretsiz sunulması bile çok büyük bir hizmet ve güzelliktir bu yüzden bunun kıymetini bilip değerlendirmek lazım.

Tabi bunlar bütün dijital içerikler için geçerli bir durum.

Kullanmamız gerekiyorsa bir şekilde satın almalıyız yada kullanmamalıyız yada ücretsiz alternatifleri ile işlerimizi görmeye çalışmalıyız.

Twitter-Youtube konusunda da yasaklanmış olsalar da çeşitli yollar ile oraya girip kimseye zararı olmayan şeyleri görüntülemek ve paylaşmanın suç teşkil edeceğini sanmıyorum. (Kişisel görüşüm, sorumluluk size aittir, sorun yaşarsanız beni kaynak göstermeyiniz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 5 Nisan 2014; 22:14:11 >

• Youtube dan dolayı kapıma dayanırlarsa burayı kesinkeş kaynak gösterecem Yazım hatası yaptığımı gördüm
    O dipnotun bütün sorumluluğu benden alması gerekiyor normal şartlarda

Yine de
  • haklısınız sayın arkadaşlarım bende karşıyım bu tip korsan yazılımlara sadece örnek osun diye verdim milletin hakkı ile oynamamak lazım
  • quote:

haklısınız sayın arkadaşlarım bende karşıyım bu tip korsan yazılımlara sadece örnek osun diye verdim milletin hakkı ile oynamamak lazım

Aynen milletin hakkıyla oynamamak lazım.

Bunları anlatmaya çalışıyorum çünkü bende torrent kralıydım eskiden Bir korsansavar iyi düşenceli halk kahramanı arkadaşım öğretti Allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3d -- 6 Nisan 2014; 23:12:00 >

öğrenci iken bizim kota 350 - 400 gb görüyordu
  • quote:

öğrenci iken bizim kota 350 - 400 gb görüyordu

Aynen
    peki sadece resim olarak yazı yazabileceğimiz bir program varmı varsa önerirmisiniz ve ''free'' olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursat_53

peki sadece resim olarak yazı yazabileceğimiz bir program varmı varsa önerirmisiniz ve ''free'' olursa sevinirim

Benim kullandığım CS2 serisi, premier photoshop after efects dahil hepsi ücretsiz ("free")

Windowsun movie maker ı da eskileri kadar kötü değil ufak tefek işlerinizi halleder.

Başkada bildiğim yok ama biliyorsa berk söylesin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.