Şimdi Ara

VİDEO OLUŞTURMA ACİL YARDIM !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frkn3d

quote:

Orijinalden alıntı: kursat_53

peki sadece resim olarak yazı yazabileceğimiz bir program varmı varsa önerirmisiniz ve ''free'' olursa sevinirim

Benim kullandığım CS2 serisi, premier photoshop after efects dahil hepsi ücretsiz ("free")

Windowsun movie maker ı da eskileri kadar kötü değil ufak tefek işlerinizi halleder.

Başkada bildiğim yok ama biliyorsa berk söylesin

Peki Teşekkürler peki Photoscape 3.6.5 önerirmisiniz ?

• quote:

quote:

quote:

peki sadece resim olarak yazı yazabileceğimiz bir program varmı varsa önerirmisiniz ve ''free'' olursa sevinirim

Benim kullandığım CS2 serisi, premier photoshop after efects dahil hepsi ücretsiz ("free")

Windowsun movie maker ı da eskileri kadar kötü değil ufak tefek işlerinizi halleder.

O program ney bilmiyorum ama biraz incelediğimde photoshopa göre çok basit kaldığınıgı gördüm bu yüzden ben kullanmam. Pro işlerimi cs2 ile hallediyorum

ufak tefek hızlı efekt istediğimde Autodeskin ücretsiz web tabanlıhttps://pixlr.com/express/ yazılımını kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O program ney bilmiyorum ama biraz incelediğimde photoshopa göre çok basit kaldığınıgı gördüm bu yüzden ben kullanmam. Pro işlerimi cs2 ile hallediyorum

ufak tefek hızlı efekt istediğimde Autodeskin ücretsiz web tabanlıhttps://pixlr.com/express/ yazılımını kullanıyorum.

peki teşekkürler

• Ben konuya biraz geç kalmışım kusra bakmayın ama aktif kullandığım ve bildiğim o tar bir program zaten aklımda yoktu bu ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.