Şimdi Ara

Video Önbelleği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim aptallığım format atarken C:de sadece sistem dosyaları olsun diye C: yi 26 gb yapıp gerisini D: ye bıraktım.
    Şimdi C: de 300 mb boş yer kaldı ve video izlerken 300 mb dolunca video yeşil ekran verip ileri sararak kapanıyor.
    Video önbelleğini C:'den D:'ye alma gibi bir şansım var mı?
    Varsa Yardımcı olursanız sevinirim

• Kullandığın programın ayarlarına bak, varsa ordadır. Bunun yanında XP için yetebilir ama Win 7 veya 8 için 35 GB altını önermem. Oyun yüklenmese dahi bölümleme yapılırken 50 GB alan bırakılması iyi olur. Yer boşaltmak için çok yöntem var Program Files dahil birçok alan diğer sürücüye alınabilir. Hızlandırmak için aynı HDD üzerinde farklı bölümlere almanın mantığı yok, birden fazla HDD için yapılabilir, ondada hdd üzerindeki bellek bölümünü paylaştırmak daha iyi olur.
  • 01myavuz 0 kullanıcısına yanıt
    hocam chromedan izliyorum. ayarlara baktım bulamadım. Program Filesı taşımak isteğimdede trustedinstaller izin vermelidir diyor
  • C: bölümünü genişlete bilirsin.

Başlata bas arama çubuğuna "Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" yaz açılan program gir.

D: sürücüsünü sağ tıkla ve bölümü "70000 MB" yada kaç istersen o kadar küçült!

Daha iş bitmedi

D: Sürücüsünü küçülttükten sonra "Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" programına tekrar gir orada 3 bölüm vardı 1 tanede az önce eklendi

1- "Sisteme ayrılan" bölüm.
    2- C: Yerel disk.
    3- D: Yerel disk.

4.üncü bölüm yani yeni oluşturduğumuz bölümü sağ tıkla ve SİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 10 Haziran 2014; 17:08:26 >

• Mesafesiz kullanıcısına yanıt
    hocam d:yi küçülttüğümde c:ye aktaramıyorum. birimi büyüt seçeneği kapalı
  • Nephalem13 kullanıcısına yanıt
    Zaten c: ye dokunmayacan orada yeni oluşan bölüm var onu sağ tıkla sil c: sürücüsüne eklenecektir!
    silince orası Ayrılmamış oluyor.C:ye katılmıyor.
    bölümde sil diye bi seçenek yok bide bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephalem13

bölümde sil diye bi seçenek yok bide bende

Birimi sil çıkmadı mı? D: yi büyütmeyi denedin mi?

Olmazsa bu programı dene:http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.