Şimdi Ara

Video Oynatma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleykum öncelikle herkese hayırlı akşamlar.Nokia lumia 520 kullanıcısıyım telefonumu wp 8.1 e yukselttikten sonra video oynatmada sıkıntılar yaşamaya başladım sureklı hata alıyorum yada 5-10 kez hata verdikten sonra video açılıyor. Bazen video başlıyor sonra hata veriyor yada videoya tıkladığımda hata veriyor. Delirmek üzereyim anlayacağınız. Ekonomik olarak durumum çok iyi değil lumia 930 a geçmeyi düşünüyordum ama wp de böyle saçmalıkları görünce bir anda ayar oldum bu durumun bir cozumu var mı? Bu iş böyle giderse lumia 930 yerine z2 de alabilirim. Çunku yeni tel aldım mı en az 3 sene kullanmam gerek yeni başka keyfi telefon değiştirecek durumumda yok şimdi telefon böyle saçmalayınca ilk kez wp den korkmaya başladım şu ana kadar telefonum ile ilgili bir sıkıntıda yaşamadım sizce ne yapmalıyım bu sorun ile ilgili.Bu arada video oynattığım yerler bazı farklı siteler youtube bazı yabancı haber siteleri önceki wp 8.0 da sorunsuz izliyordum ama teli güncelledikten sonra hata almaya başladım sürekli. Telefon gene yağ gibi akıyor fakat bazı uygulamalara girdiğimde 1-2 sn yuklenıyor yazısı çıkmaya başladı çok sorun değil ama en buyuk korkum wp nın yavaş yavaş stabilite sorunu yaşayacağı. Şu an sorun yok fakat umarım ileri ki zamanlarda bu yuklenıyor durumunun suresi uzamanaz 1-2 saniyelerden 10 snlere çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 27 Ağustos 2014; 20:57:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flv Player dan mı izliyorsun videoları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sorun xbox video denen ucubede ise, şunu öneririm:

mağaza'dan DOSYALAR adlı uygulamayı indir, videolarını bu uygulamanın içerisinden çalıştır. xbox video yerine 8.0'daki yerleşik video player ile açıyor dosyaları ve bir sıkıntı kalmıyor. bende işe yaradı, tavsiye ederim.
  • Degisik playerler var magazada deneyebilirsin

• Explorer ile Youtube'dan video izlerken yada başka yerlerden fark etmiyor, kafasına göre çok sık olmasa da videonun ortalarında başında bazen de kafasına eserse sonlarına doğru decode error veriyor bu sizde de oluyor mu

Edit : Konuda arkadaş bundan bahsetmiş zaten ama bende videoları açıyor orda bi sorun yok sadece ayda yılda bir oluyor rahatsız edici değil tabi, bir de eski 8'deki normal telefonun playerine geri dönme imkanımız var mı, 8.1 ile gelen youtube'da iyi hoş çalışıyor ama bazı sitelerde deli ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musubi -- 28 Ağustos 2014; 1:31:36 >
  • WP almada ne alırsan al.Adamlar daha bir video oynatıcı yapamıyorlar kaç beta güncellemesi geçti birde.

• Normal telefonun orijinal playerını kullanıyorum yani videoya giriyorum Play e basıyorum olay bu ve sureklı bol bol decode eror diye hata veriyor delirecem xbox video bilmemle v.s alakası yok benim sorunumun. Hemde oldukça fazla veriyor bu hatayı Youtube a uygulamadan giriyorum.daha önce 8.0 da hiç böyle hatalar yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 28 Ağustos 2014; 2:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerComputer

hocam sorun xbox video denen ucubede ise, şunu öneririm:

mağaza'dan DOSYALAR adlı uygulamayı indir, videolarını bu uygulamanın içerisinden çalıştır. xbox video yerine 8.0'daki yerleşik video player ile açıyor dosyaları ve bir sıkıntı kalmıyor. bende işe yaradı, tavsiye ederim.

Hocam ben Youtube tan yada bir haber sitesinden video izleyeceğim zaman Xbox 🎮 videoyu kullanabilir miyim öyle bir opsiyon var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.