Şimdi Ara

Video Oyunları İçin Hangi Ses Kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iş için 2 tane önde gelen marka var, onlardan ilki Creative, ikincisi ise sonradan bu işe başlamış olan Asus. Peki oyun oynarken bu iş için en iyisi hangisi? Guru3D forumda böyle bir yorum buldum.

"Supreme FX

ROG knows the importance of flawless audio – pristine effects and full-range soundtracks make the game. That's why we invest substantial engineering resources to perfect onboard audio. The result is SupremeFX. Cutting-edge isolation technologies minimize electromagnetic interference (EMI) and exceptionally premium components deliver best-in-class audio that's as great as a dedicated soundcard. But we never rest on our laurels, which is why SupremeFX 2014 has been refined even further for Maximus VII motherboards. That means even finer components and superbly clever software innovations for gaming and multimedia experiences beyond compare!

•Physical PCB isolation is a physical guard covering your audio source from top to bottom, preserving a pure and a non-distortion pathway.
    •Stainless Steel EMI protection cover protects HD audio chip from interferences, to ensure the best audio quality and isolates the environmental noise invasion.
    •ELNA® premium Japan-made audio capacitors provide warm, natural, and immersive sound with exceptional clarity and fidelity that are great for game effects and multimedia.
    •Cirrus Logic® CS4398 DAC provides brilliant 120dB signal-to-noise ratio, CS4398 was renowned for its clarity and purity.
    •Sonic SenseAmp a ROG invention that detects headphone impedance and adjusts the built-in amp automatically without needing to do any hardware amplifier exchanging, designed for pitch-perfect listeners.
    •Sonic SoundStage apply the best settings via the onboard Sonic SoundStage button or under OS for your favourite game genres in real time and in any OS. The debug LED displays the mode – FPS(01), racing(02), fighting(03) or sports(04).

taken from specification VII Hero
    ROG SupremeFX 8-Channel High Definition Audio CODEC
    - Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking
    Audio Feature :
    - SupremeFX Shielding™ Technology
    - ELNA premium audio capacitors
    - Blu-ray audio layer Content Protection
    - DTS Connect
    - Optical S/PDIF out port(s) at back panel
    - Sonic SoundStage
    - Sonic SenseAmp
    - Sonic Studio
    - Sonic Radar II"

Yorumdan tek anladığım Republic of Gamers'ın kusursuz sesten anladığı. Diğer kısımları anlamadım ama sanırım bu yorum onboard kartlar için yapılmış. Bununla birlikte önceleri Asus'un sitesinde, anakart kısmında SupremeFX II'nin aktif edildiğindeki etkisini test etme şansı vardı, Creative'in sitesinde böyle bir şey görmedim hiç ve Asus'un efektleri iyiydi gerçekten. Keşke Creative'in sitesinde de böyle bir özellik olsa. Ayrıca adamların sitesinde Türkçe desteğinin olmaması da kötü.

Bu işlerden anladığını düşündüğüm bir arkadaşa da sordum hangisi iyidir diye, arkadaş "bir ses kartına o kadar para verip ne yapacaksın?" dedi, sonuç olarak öneri de yapmadı. Konuda teknik bilgisi olan ve test etme şansına sahip olmuş kişilerin önerisini bekliyorum. Creative ZxR siparişi verdim çoktan fakat yine de bilmek istiyorum, daha iyisi varsa sonra bu kartı satıp, onu da alabilirim. Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.