Şimdi Ara

Video: parçalara ayırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya aslında tam olarak başlıkta yazan şekilde değil, şimdi elimde uzun bir görüntü dosyası var ve bundan istediğim süreler arasındaki parçaları kesip almak istiyorum. hepsini göstermem mümkün olmadığından. bunu hızlı ve güvenli bir şekilde hangi programla nasıl yapabilirim acaba? güvenli olması önemli kestikten sonra oynatırken bir hata falan versin istemiyorum.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür.

• movie maker (malum,donatılarda var), pinnacle,ulead video studio gibi bir programla elindeki video dosyasını açarsın.İstediğin yerleri çıkarıp,farklı bir isimle ve istediğin dosya tipinde kaydedersin. Orjinaline bir şey olmadığından riski olmaz.
  • windowsun kendi movie makerini kullanmıştım bir ara bu iş için.baya işe yaramıştı.bir dene istersen.
  • Windows Movie Maker
    Ulead Media Studio
    Sony Vegas

Pinnacle Studio 10
    Adobe Premier Pro 2.0

Son ikisi çok profosyenel, kullanamayabilirsin. Üstteki üçünü tavsiye ederim, ayrıca bu konu hakkında çok topic var..
  • windows movie maker full türkçe indirmene aramana gerek yok sende var zaten ve çok basit arayüze sahip hemen kavrayabiliyorsun
  • virtual dub'ı tavsiye ederim.. tamamen ücretsiz bir yazılım...
  • profesyonel kalitede bişey arıyorsan premiere pro yu öneririm sana kullanacaksan yardımcı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.