Şimdi Ara

VİDEO PLAYER OYNATICI LED TV'YE NASIL BAĞLANIR? (LG 42LA 640S modeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Sony marka çok eski bir VHS kaset oynatan video player cihazım var.

Elimde çok eski hatıra amaçlı düğün kasetleri var.Onları izlemek istiyorum.Eski tüplü Tv'ye bağlayıp izleyebiliyordum ama yeni Led Tv aldım LG 42la 640s acaba Video oynatıcıyı Tv'ye nasıl bağlayabilirim?

Bu konuda yardım bekliyorum sizden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİGİTAL33 -- 21 Aralık 2014; 10:56:21 >

• Video player da scart yok mu? Tv nizde scart veya scart dönüştürücü mutlaka vardır. Niye bağlayamadınız, biraz daha ayrıntı verirseniz yardımcı olunur.

Scart yoksa rf yani anten çıkışı vardır. Bunu kullanarak tv nin karasal anten girişine bağlarsınız ve tv de yayın arama yaparsınız.

Tüplü tv ye nasıl bağlıyordunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonunuzun arkasında yuvarlak RCA denilen girişler var red green blue ve kırmızı ve beyaz ses için
    onların aynısından video oynatıcınızda da var.
    sadece aynı renklere dikkat ederek uygun kablo ile bağlamanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Video player da scart yok mu? Tv nizde scart veya scart dönüştürücü mutlaka vardır. Niye bağlayamadınız, biraz daha ayrıntı verirseniz yardımcı olunur.

Scart yoksa rf yani anten çıkışı vardır. Bunu kullanarak tv nin karasal anten girişine bağlarsınız ve tv de yayın arama yaparsınız.

Tüplü tv ye nasıl bağlıyordunuz?

Merhaba,

Öncelikle açmış olduğum konuya göstermiş olduğun ilgi ve alakana çok sevindim.
    Cihazda scart girişi yok ama eski tüplü tv'de ben anten girişi sayesinde bağlayabiliyordum.
    Akıllı Tv'yi alalı 2 yıl oldu ama Tv'nin birçok özelliğinden habersiz kalmışım
    Tavsiyene uydum ve Tv'nin anten girişinden bağlantıyı sağladım.İşlem tamamdır.. (Bu arada akıllı Tv'de anten çıkışının olduğunu yeni öğrendim

Yardımın için çok TEŞEKKÜR ederim.... Allah razı olsun...Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Televizyonunuzun arkasında yuvarlak RCA denilen girişler var red green blue ve kırmızı ve beyaz ses için
    onların aynısından video oynatıcınızda da var.
    sadece aynı renklere dikkat ederek uygun kablo ile bağlamanız yeterli

Merhaba Thai-Fun,

Sende güzel bir çözüm yolu bulmuşsun.Cihazı bağladım ama senin tavsiyenle 2. bir altenatifim oldu.
    Sağolasın kardeşim.Göstermiş olduğun ilgiye çok sevindim.TEŞEKKÜR EDERİM...

Saygılarımla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.