Şimdi Ara

Video Render , Fotoğraf vb. işemleri için Laptop Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Premier Pro, Photoshop ve illustirator işlemleri için, render ve çizim , photoshop, camera raw kullanacağım bir bilgisayar arıyorum.Oyun oynamıyorum. ileride 32-64 gb ram takviyesi yapabileceğim bir bilgisayar arıyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden teşekkür ederim. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçuşan_rüzgar -- 24 Ocak 2020; 6:13:22 >

• Bütçe?
  • 15.000 civarı

www.ebrarbilgisayar.com
    MSI P65 CREATOR 9SF-1011TR i7-9750H 32GB 512GB SSD 8GB RTX2070 15.6 UHD Windows 10 Pro
    https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-p65-creator-9sf-1011tr-i7-9750h-32gb-512gb-ssd-8gb-rtx2070-156-uhd-windows-10-pro-pmu362536

şu ürünü inceliyorum, yorumlar iyi ama donanım vs. konusunda bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim .

ileride ram takviyesi sıkıntılı mı.
    ekram kartı işlemci değişimi rahat mı?

çok teşekkürler.

• uçuşan_rüzgar U kullanıcısına yanıt
    işlemci ve ekran kartına laptoplarda kolay kolay dokunulmaz da 64gb a kadar ram desteği ve 2 adet m2 ssd slotu mevcut aşağıdaki modelde 1tb ssd mevcut yanına 8 tb a kadar koyabileceğiniz bi slot daha mevcut, ama 32gb ram uzun bir müddet 4k video işlemeye yeter diye düşünüyorum, aşağıdaki ürün vergilerle 13k ya geliyor bütçeli bir üründe alternatif olsun diye bırakıyorum.

-https://www.amazon.com/MSI-P65-Creator-1084-Ultra-Thin-i7-9750H/dp/B07TN4C5VZ/ref=sr_1_1?keywords=msi+creator&qid=1579853888&sr=8-1

• Çok teşekkür ederim.

ekran kartı rtx2070 - rtx 2060 arasında sanırım fark çok yok değil mi?
  • uçuşan_rüzgar U kullanıcısına yanıt
    render alırken çok fark edeceğini sanmıyorum oyunlarda da ortalama 10 fps fark edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serusvon

render alırken çok fark edeceğini sanmıyorum oyunlarda da ortalama 10 fps fark edebilir.
    oyun oynamıyorum, o yüzden çok önemli değil.

Çok teşekkür ederim. sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video ders için laptop.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.