Şimdi Ara

VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR hatası hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus marka x550jk model laptopum maalesef biraz hasar gördü. Hırpaladım birazcık :) bundan dolayı Ekran paneli cortladı. Ekranla birlikte başka şeyler de gitti mi tam emin olamadığım için servise verdim. Servisçi panel ve harddiskin değişmesi gerektiğini söyledi ve değiştirdi. Sistem kurulumunu yapabildiğim için evde kendim win 10’u kurarım dedim.

Kurdum da fakat kurulum tamamlandıktan sonra bir kaç güncelleme ve indirmelerden sonra özellikle ekran kartı sürücüsünün güncellemesinde mavi ekran çıkıp başlıktaki hatayı alıyorum. Belki 5 kere yeniden kurulum yaptım, sorun gidermeyi çalıştım ama olmuyor...

Sizce sorun tam olarak nedir? Ve servise tekrar götürmeden uygulayabileceğim yöntemler var mıdır?

Ekran kartı olarak nvidea geforce gtx 850 m ve intel mevcut. İşlemcim i5-4200h 2.8 ghz. Harddisk: Sdd 120 gb ve 8 gb ram’im var.

VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR hatası hk

• Yüklemiş olduğun yazılımdan yada programdan kaynaklı bir şey bu.En son ne yükledin veya ne yükledikten sonra bu oldu onu tespit et ve o şekilde hallet.
  • Dediğim gibi yeni windows kurdum. Biraz önce yine windows kurdum hatayı nvidea’yı yükledikten sonra veriyor. Yeni ekran panelim nvidea ile uyumlu mu değil? Yoksa başka bir sorun mu var anlamadım.
  • Açıkcası bilmiyorum o kadarını :/
  • usturublu U kullanıcısına yanıt
    Windows orijinalmi? Birde Slimdrivers ile güncellemeyi deneyin.

Kolay Gelsin
  • Orijinal hocam. Tavsiyeniz işe yarar inşallah. Ama benim anladığım nvidea’yı yükleyince sistem çöküp başlıktaki hatayı veriyorsa ekran kartı ve yeni aldığım ekran paneli ile alakalı sorun var gibi.
  • usturublu U kullanıcısına yanıt
    Veya yazılım uyuşmazlığı vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.