Şimdi Ara

video senkron sorunu... işin içinden çıkamıyorum.yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cep tlfnu ile 3gp olarak kaydedilmiş ve izlendiğinde hiçbir problem olmayan videolar cd'ye kaydedilmek üzere "dat" uzantısına çevrildikten sonra bir tuhaf oldu..Seste bir problem yok ama görüntü çok hızlı ilerliyor.
    videolar iki sene evveli hacca gitmiş olan babamın çekimleridir.yardım edebilecek dostlar için birtanesini upload edip linkini koyuyorum.
    şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.

http://rapidshare.com/files/345532518/AVSEQ01.DAT.html

alternatif

http://hotfile.com/dl/27062825/8f14252/AVSEQ01.DAT.html

not: videoyu farklı formatlara çevirerek denedim ama sonuç alamadım..

• total video convert programı ile yaptım mesela avi yaptım videonu hiçbir sorun yaşamadım bu programla dene bence yada hangi uzantı yapmak istiyorsun söyle ben yapayım gönderirim sanan
  • total video converter programını bende kullanıyorum.her formata çevirdim denemediğim format kalmadı desem yeridir.ama olmuyor :(
    görüntü çok hızlı ve normale döndüremiyorum.şayet yapabildiyseniz bana link verebilirmisiniz?
  • verdiğin linkdeki videolar sanırsam zaten dat dosyasına çevrilmiş haldeler ve dediğin gibi hızlı lar orjinal videouyu ver deniyelim 3gp olan dosyayı. büyük ihtimalle sorununda teptelefonun daki videoun çok düşük fps de çekilmiş olması olabilir sen orjinal videoyu yolla deneyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandoras

verdiğin linkdeki videolar sanırsam zaten dat dosyasına çevrilmiş haldeler ve dediğin gibi hızlı lar orjinal videouyu ver deniyelim 3gp olan dosyayı. büyük ihtimalle sorununda teptelefonun daki videoun çok düşük fps de çekilmiş olması olabilir sen orjinal videoyu yolla deneyelim.

sevgili "pandoras" elimde orjinal dosyalar olmadığı için yardım istiyorum sizlerden.videodaki hızlanma 3gp den dat a çevrilirken oldu ve orjinal 3gpler birşekilde kayboldu.yeniden düzenleyebilecek senkron edebilecek bir yardım arıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.