İyi günler geçtiğimiz aylarda bir memuru şikayet etmek için kurumunu aradım ve şikayetim dinlemek için cep numaramdan aradım ilgili kişi şikayetimi dinledi ve sonra bilgim olmadan karşı tarafa numaram verilmiş şikayet ettim kişi aradı . İlerleyen zamanda aramızda tartışma çıktı ve birbirimizden şikayetçi olduk ben kişisel verileri mi paylaştıkları için Kurum yöneticisi ifadesinde ...... kişi öğretmenimizi geçmişte şikayet etti demiş ama kurumda numaraları mevcut öğretmenimiz ..... kişinin İletişim numarası var biz ilgili izinleri öğrenciler kayıt olurken alıyoruz vs demiş ( LAKİN ÖĞRENCİYİ BEN KAYIT ETMEDİM EŞİM EN FAZLA KAYIT FORMUNA NUMARAMI YAZMIŞTIR ) Diğer öğretmen ise ifadesinde Tartışma yaşandığı zaman siz mi şikayet ettiniz diye sordum diyor Sorum şu savcılığa itiraz ettim ama kabul edilmedi 1 Ekran görüntülerim var arayan numaraların 2 Telefon görüşmesine şahitim var rızamı almadı diye 3 Kurdukları whatsapp grubunda yokum şahit huzurunda 4 hts kayıtlarını istedim Bana bir akıl verin hocalarım mahkeme olduğu zaman nasıl bir yol tutayım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suratsızadam -- 23 Aralık 2024; 23:57:55 > |
Bildirim