Şimdi Ara

Video ses kaydedemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Fraps gibi bir video kaydedici programla kayıt yaparken ne bilgisayarın kendi sesi,ne de mikrofon sesi gidiyor.mikrofon normalde ses falan kaydediyor bilgisayarın ses kaydedicisinde skypede falan sesim gidiyor ama streo karıştırıcısını ekleyince onlarıda yapamıyor.birde hoparlör ayarlarında düzey kısmında herkezde mikrofon varken bende mikrofon yok aksine saçma sapan şeyler var. rear green in pink in front pink in gibi şeyler yazıyor fakat mikrofon yok.bu konuda bana yardımcı olabılecek varmı ? mikrofon kameranın mikrofonu onuda söyliyeyim.hoparlör ise ekranın kendi hoparlörü ? frapsde sesimin ve bilgisayarın sesinin gitmesi için ne yapabilirim ? driverlar falan çakışıyor diyenler oldu bu konuda pek birşey anlamadım.realtek'e gir orda mixer le ayar yapılcak dediler e bilgisayarda realtek hd audio yöneticisi diye birşey var tıklıyorum açılmıyor 50 kez driver falan indirdim yok yine açılmıyor o şey.Bana bu konuda yardım edebilecek varmı 2 gün araştırdım arkadaşlar sonunda size başvurdum sorunum biraz karışık lütfen yardım edin.

https://store.donanimhaber.com/97/44/4d/97444d7bb1e954fd2e58319df6a0cf39.jpg

https://store.donanimhaber.com/49/d9/9b/49d99b8054edb2c569c3c8051fa687a6.png
     Video ses kaydedemiyorum Video ses kaydedemiyorum

• PC'deki ses kaydediciyle kayıt yapabiliyorsanız kullandığınız programın ayarlarıyla alakalıdır. İyice gözatın ayarlarına... Fraps arayüzünü pek sevmediğim için kullanmamıştım..

Action programını öneririm, bir de onda deneyin, daha detaylı ve kolay bir görünümü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockfatal

PC'deki ses kaydediciyle kayıt yapabiliyorsanız kullandığınız programın ayarlarıyla alakalıdır. İyice gözatın ayarlarına... Fraps arayüzünü pek sevmediğim için kullanmamıştım..

Action programını öneririm, bir de onda deneyin, daha detaylı ve kolay bir görünümü var.

arkadaşım önce cevabın için sağol.önerdiğin programı deniyeceğim fakat camstudio falanda ses çıkmadı ve bu sorunun çözüm önerisi realtek hd audio yöneticisini açın ve bir tane ayar var onu yapın fakat bende realtek yöneticisi açılmıyor tıklıyorum olmuyor bir sürü driver indirdim yine olmadı.bir fikrin varmıdır ? sorunun programla olduğunu ben sanmıyorumda
  • anakartınızın driver cd'si duruyorsa eski kurduğunuz realtek yazılımını silip cd'den kurun. ben de benzer bir sıkıntı yaşamıştım indirdiklerim işe yaramamıştı ama anakartın cd'sindekiler işe yaradı.
  • Anakart cd si yok fakat en guncel surumunu indirip kurdum birsey degismedi ama eskini kaldirmamistim. Sorun realtek yöneticisinin acilmamasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.