Arkadaşlar cep telefonundan çeşitli video sitelerine girmek istiyorum acaba hangi markacep telefonu video sitelerinde sorunsuzca dolaşmama yarar şimdiden ilgilenen arkadaşlar teşekkürler.
arkadaşlar yokmu bi el atan yahu
Biraz daha detaya insen. Mesela fiyat limitin ne kadar ?
bütçe versen iyi olur bütçene göre 3gs 3g ve 2g kaliteli bir kamera olsun da dersen n82 n82mle maxoyun da oyun a bile girdim tabi oyunu oynamadım ama girdim
Konu flashsa (video siteleri flashla çalışır biliyorsunuz) nokia nın n900 modelini bekle derim.Pclerimizdeki flash desteğinin aynısı ile geliyor.Şahsen bende senin gibi videolu sitelere girebilecek bir cihaz arıyorum.İphone bunu %100 sağlamıyor ve tabi diğer cihazlarda.Ama n900 farkını internet kalitesiyle koyacak gibi.Biraz daha bekle derim.
n900 i unutmuşum çok güzel telena benziyor 1 gb ram var
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
256Mb degil miydi o?
quote:
Orijinalden alıntı: DeLyMaymun
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
256Mb degil miydi o?
pardon ya karıştırmışım
arkadaşlar teşekkür ederim doğrusu bütçe olarak 750 tl ye kadar düşünüyorum ikinci el cihazda olabilir işin garibi telefon satıcılarının bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmaması ne garip değilmi.
arkadasım alırsın bı N79 skywire prosunu yuklersın cok hızlı bı sekılde ızlersın videonu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme