sorun bendede var birisi bana bi yardım edebilirmi çözemiyorum :/
Aynı sorun bendede var dediklerinizi yapıyorum fakat bu defa başka sorunlar çıkıyo. yardımcı olabilecek biri var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Sorun sadece chrome de ise böyle bir problemle karşılaşmanın sebebi chrome içine gömülü olan flash player ile bilgisayarına kurulu olan flash playerin çakışmasıdır.
quote:
Son zamanlar Google Chrome’da okey oynarken ve bir çok flash içerikli sitelerde Google Chrome için büyük bir eziyet haline gelen donma sorunu mevcut, Bu sorun Chrome nin Flash Playerından kaynaklanıyor. Şimdi bu sorunu ortadan kaldırıcaz ve bundan sonra flash playerımızı güncel tutucaz. Öncelikle adres çubuğuna chrome://plugins/ yazıyoruz ve enter’a tıklıyoruz. Eklentiler penceresi açılacaktır, Sağ üstte ayrıntılar var ona tıklıyoruz. Açılan sekmelerde pepflashplayer.dll‘yi buluyoruz.
Resim de görüldüğü gibi. pepflashplayer.dll‘nin altında bulunan Devre dışı bırak‘a tıklıyoruz ve arkasından tarayıcımızı kapatıyoruz, tekrar giriyoruz ve artık Chrome Adobe Flash Player eklentisi ile çalışmaya başlıyor.
Dene bakalım çözülecek mi ?
orası nerde
Google Chrome açılır. Adres Çubuğuna chrome://plugins/ yazılır ve entere basılır. Açılan sayfadan sağ üstte bulunan +Ayrıntılar butonuna basılır. Daha sonra Adobe Flash Player yazan kısmı buluyoruz.
quote:
Adobe Flash Player (2 files) - Sürüm: 16.0.0.296 Shockwave Flash 16.0 r0 Adı: Shockwave Flash Açıklama: Shockwave Flash 16.0 r0 Sürüm: 16.0.0.296 Konum: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\41.0.2272.17\PepperFlash\pepflashplayer.dll Tür: PPAPI (işlenmiyor) Devre dışı bırak MIME türleri: MIME türü Açıklama Dosya uzantıları application/x-shockwave-flash Shockwave Flash .swf application/futuresplash FutureSplash Player .spl Adı: Shockwave Flash Açıklama: Shockwave Flash 16.0 r0 Sürüm: 16,0,0,296 Konum: C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF64_16_0_0_296.dll Tür: NPAPI Devre dışı bırak MIME türleri: MIME türü Açıklama Dosya uzantıları application/x-shockwave-flash Adobe Flash movie .swf application/futuresplash FutureSplash movie .spl
Kırmızı ile işaretlediğim Devre dışı bırak yazısına basılarak chromenin dahili flash playeri devre dışı bırakılır siz diğerini devre dışı bırakmayı da deeyebilirsiniz. Bilgisayar yeniden başlatılır
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Google Chrome açılır. Adres Çubuğuna chrome://plugins/ yazılır ve entere basılır. Açılan sayfadan sağ üstte bulunan +Ayrıntılar butonuna basılır. Daha sonra Adobe Flash Player yazan kısmı buluyoruz.
quote:
Adobe Flash Player (2 files) - Sürüm: 16.0.0.296 Shockwave Flash 16.0 r0 Adı: Shockwave Flash Açıklama: Shockwave Flash 16.0 r0 Sürüm: 16.0.0.296 Konum: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\41.0.2272.17\PepperFlash\pepflashplayer.dll Tür: PPAPI (işlenmiyor) Devre dışı bırak MIME türleri: MIME türü Açıklama Dosya uzantıları application/x-shockwave-flash Shockwave Flash .swf application/futuresplash FutureSplash Player .spl Adı: Shockwave Flash Açıklama: Shockwave Flash 16.0 r0 Sürüm: 16,0,0,296 Konum: C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF64_16_0_0_296.dll Tür: NPAPI Devre dışı bırak MIME türleri: MIME türü Açıklama Dosya uzantıları application/x-shockwave-flash Adobe Flash movie .swf application/futuresplash FutureSplash movie .spl
Kırmızı ile işaretlediğim Devre dışı bırak yazısına basılarak chromenin dahili flash playeri devre dışı bırakılır siz diğerini devre dışı bırakmayı da deeyebilirsiniz. Bilgisayar yeniden başlatılır
Teşekkürler
genellikle film ve dizi videoları (oyunlar hakkında bilgim yok) en büyük sorun videoların donması veya kasılması,adobe shockwave çökmesi.
epey kafamı hatta karnımı ağrıtan bir sorundu. hatta eklentiler(s.wave) insanı deli ediyordu.
sorunu çözmek için donanım forumda dahil okumadığım sayfa kalmadı sorunu çözemedim. genelde crome kullansam da opera ve firefox'u yüklenmiş tutarım.
hepsini kaldırdım. adobe uygulamalarını,java uygulamalarını ve explorer hariç tüm yüklemeleri o da şansıma oldu, java'nın crome tarafından (yeni versiyon) desteklenmediğini ve adobe 'nin crome'un içinde olduğunu gördüm.(adobe'yi biliyordum tabi ki)
şimdi crome'den giriyorum,video izlediğim makine de ,sörf yaptığım makinede (ki yaklaşık elli sayfa açıktır,3-4 seme ile) rahatladı.
şimdilik sorunsuz kullanıyorum
açıkça yazayım vasat bir kullanıcıyım ,sorunum olursa önce donanım foruma veya başka yerlere bakarak halletmeye çalışıyorum. firefox ve opera için özel adobe uygulaması ver,java için var mı bilmiyorum.
bilgim yaralı oldu ise mutlu olacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme