Şimdi Ara

Video sonunda donuyor fakat ses devam ediyor.[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
28.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3-4 haftadır sanırım bu sorun oluştu facebook ta örneğin video izliyorken videonun son 1-2 saniye kala donuyor ama ses gelmeye devam ediyor örneğin vine izlerken sonunda video donuyor ama ses gelmeye devam ediyor ne yapmam lazım yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem0845 -- 10 Haziran 2014; 7:35:04 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Video İzlerken Görüntü Donuyor, Ses Devam Ediyor: Çözümleri

Video izlerken görüntü donuyor ancak ses devam ediyorsa, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğin bazı adımlar mevcuttur:

• İnternet bağlantını kontrol et: Yavaş veya aralıklı bir internet bağlantısı, videoların donmasına neden olabilir. Hızını test et ve gerekirse bağlantını iyileştir.
    • Tarayıcını veya uygulamanı güncelle: Eski bir tarayıcı veya uygulama, video oynatma sorunlarına yol açabilir. En son sürüme güncelleyerek sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol et.
    • Önbelleği temizle: Tarayıcın veya uygulaman, video oynatmayı iyileştirmek için önbellek kullanır. Ancak zamanla bu önbellek bozulabilir ve sorunlara neden olabilir. Önbelleği temizleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsin.
    • Donanım hızlandırmayı devre dışı bırak: Bazı cihazlarda, donanım hızlandırma özelliği videoların donmasına neden olabilir. Bu özelliği devre dışı bırakarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol et.
    • Video oynatıcıyı değiştir: Kullandığın video oynatıcı, sorunlara neden oluyor olabilir. Farklı bir oynatıcı kullanmayı dene ve sorunun devam edip etmediğini kontrol et.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, aşağıdaki ek ipuçlarını deneyebilirsin:

• Tarayıcının gizli modunu kullan: Gizli mod, tarayıcının önbelleğini ve çerezlerini kullanmaz, bu nedenle video oynatma sorunlarını çözmeye yardımcı olabilir.
    • Farklı bir cihazda videoyu oynat: Video oynatma sorunları cihazla ilgili olabilir. Videoyu farklı bir cihazda oynatarak sorunun cihazdan mı kaynaklandığını kontrol et.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ediyorsa, video sağlayıcısıyla iletişime geçmeyi düşünmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardım edebilecek kimse yok mu
  • Ayni sorun bendede var takip..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdem0845 E kullanıcısına yanıt
    Sürücüleri ve flash playeri güncelle "ben biosu bile güncelledim" düzeldi

Her şeyi denediysen tek çare format!
  • kullandığın tarayıcının eklentilerini kontrol et.. farklı bir tarayıcı kullanıp dene sonucu yaz olmazsa farklı çözüm bakalım....
  • Sürücüleri güncellemeye çalışıyorum ama benim bilgisayarım ingilizce check for updates for your computer yazıyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker73

kullandığın tarayıcının eklentilerini kontrol et.. farklı bir tarayıcı kullanıp dene sonucu yaz olmazsa farklı çözüm bakalım....

İnternet explorer ile girince bir sorun çıkmıyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video Donuyor Ses DEvam Ediyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kullandığın tarayıcının eklentilerini kontrol et.. farklı bir tarayıcı kullanıp dene sonucu yaz olmazsa farklı çözüm bakalım....

Eklentileri nasıl kuracağım veya yapmam gereken ne ben bilgisayar konusunda biraz yabancıyım biraz açıklıyarak yazarsanız sevinirim.
  • hangi tarayıcıyı kullanıyorsun genelde?
  • quote:

hangi tarayıcıyı kullanıyorsun genelde?

Chrome
  • mozilla firefox son sürümünü kur..kurulumu bitirdikten sonra ayarlardan anasayfanı google olarak ayarla.. flash player orjinal sitesinden ( dikkat et googleye flash player yazdığın zaman listenin en üstünde virüslü site cıkıyor) flash playeri indir kur keyfine bak...
  • quote:

mozilla firefox son sürümünü kur..kurulumu bitirdikten sonra ayarlardan anasayfanı google olarak ayarla.. flash player orjinal sitesinden ( dikkat et googleye flash player yazdığın zaman listenin en üstünde virüslü site cıkıyor) flash playeri indir kur keyfine bak...

google chrome ile yapma şansım yok mu ?
  • illa crome kullanacağım diyorsan şunları yap.. program ekle kaldırdan crome komple kaldır.. c/ tüm programlardan crome ile ilgili klasörleri kaldır.. ccleaner yada advanced system care ile kayıt defteri taraması yaptırıp crome ait tüm kırıntıları temizlet.. yeniden crome kur fakat kurulum başında tüm seçenekleri okuyarak kur arada '' yandex yada ask toolbar'' şeklinde toolbar ve programları kurmasına izin verme..kurulum bitince flash playeri kur..
    Sorun sadece chrome de ise böyle bir problemle karşılaşmanın sebebi chrome içine gömülü olan flash player ile bilgisayarına kurulu olan flash playerin çakışmasıdır.

quote:

Son zamanlar Google Chrome’da okey oynarken ve bir çok flash içerikli sitelerde Google Chrome için büyük bir eziyet haline gelen donma sorunu mevcut, Bu sorun Chrome nin Flash Playerından kaynaklanıyor. Şimdi bu sorunu ortadan kaldırıcaz ve bundan sonra flash playerımızı güncel tutucaz. Öncelikle adres çubuğuna chrome://plugins/ yazıyoruz ve enter’a tıklıyoruz. Eklentiler penceresi açılacaktır, Sağ üstte ayrıntılar var ona tıklıyoruz. Açılan sekmelerde pepflashplayer.dll‘yi buluyoruz.

Resim de görüldüğü gibi. pepflashplayer.dll‘nin altında bulunan Devre dışı bırak‘a tıklıyoruz ve arkasından tarayıcımızı kapatıyoruz, tekrar giriyoruz ve artık Chrome Adobe Flash Player eklentisi ile çalışmaya başlıyor.

Dene bakalım çözülecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Sorun sadece chrome de ise böyle bir problemle karşılaşmanın sebebi chrome içine gömülü olan flash player ile bilgisayarına kurulu olan flash playerin çakışmasıdır.

quote:

Son zamanlar Google Chrome’da okey oynarken ve bir çok flash içerikli sitelerde Google Chrome için büyük bir eziyet haline gelen donma sorunu mevcut, Bu sorun Chrome nin Flash Playerından kaynaklanıyor. Şimdi bu sorunu ortadan kaldırıcaz ve bundan sonra flash playerımızı güncel tutucaz. Öncelikle adres çubuğuna chrome://plugins/ yazıyoruz ve enter’a tıklıyoruz. Eklentiler penceresi açılacaktır, Sağ üstte ayrıntılar var ona tıklıyoruz. Açılan sekmelerde pepflashplayer.dll‘yi buluyoruz.

Resim de görüldüğü gibi. pepflashplayer.dll‘nin altında bulunan Devre dışı bırak‘a tıklıyoruz ve arkasından tarayıcımızı kapatıyoruz, tekrar giriyoruz ve artık Chrome Adobe Flash Player eklentisi ile çalışmaya başlıyor.

Dene bakalım çözülecek mi ?

Düzeldi çok teşekkürler. :D

Rica ederim.Başlığa [Çözüldü] yazısını eklerseniz sevinirim
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bendede var takip ediyorum dediklerinizi yaptım ama tarayıcıyı yeniden başlattım hala flash player baslamadı ?
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Flash player başlamadı derken tam anlayamadım hocam.Nasıl yani ? İsterseniz teamviewer verin bir göz atayim
  • yani video izlemeye çalışınca adobe flahs playerin son sürümünü indirip yüklemelisin hatası alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

yani video izlemeye çalışınca adobe flahs playerin son sürümünü indirip yüklemelisin hatası alıyorum

Ben sorunu çözdüm size de belirteyim sağ üstte ayrıntılar seçeneği var onu aktif edip resimdekinin aynısını devre dışı bırakılacak ayrıntılar sekmesi kapalıyken devre dışı bıraktığınızda 2 farklı uygulama birden kapatılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzgibilimonata -- 18 Haziran 2014; 0:07:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.