Şimdi Ara

Video: Total War Shogun 2 Campaign Map Anlatımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @Falens

Teşekkürler arkadaşlar.

www.totalwar-turkiye.com a da eklemişler güzel olmuş, bilgilenmek isteyen herkes izlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRTINA -- 25 Mart 2011; 16:48:34 >
  • Öyle bir anlatmışsınız ki sistemim yetse gider alırdım.
    Teşekkürler.
  • Rica ederim :)
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

@ElectronicWolf
    @Falens

Teşekkürler arkadaşlar.

www.totalwar-turkiye.com'a da eklemişler güzel olmuş, bilgilenmek isteyen herkes izlesin

Adam virüslü link atmış ban plss

• bütün partları izledim çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

@ElectronicWolf
    @Falens

Teşekkürler arkadaşlar.

www.totalwar-turkiye.com a da eklemişler güzel olmuş, bilgilenmek isteyen herkes izlesin

Adam virüslü link atmış ban plss

www.totalwar-turkiye.com virüslü bir site değildir MyPlanet, neden böyle bir suçlamada bulundun anlamadım açıkçası.

• 7 Part'ı da izledim, ağzına sağlık çok iyi bir anlatım olmuş. Orijinal'ini almayı düşünüyorum.
  • Saqol kardeşş
  • iyi emek vermişsin kardeş sağol.
  • Öncelikle çalışma için teşekkürler.Benim sorum savas sonrasınsa daha önceki serilerde asker kayıplarını yani iyileştirme yapabiliyorduk.Ordumuzda bulunan askerlerin azalan sayısını tekrar eski haline getirebiliyorduk.Ancak bu oyunda bunu bulamadım.Nerden yapıyoruz .
  • güzel olmuş
  • teşekkürler eline sağlık, güzel çalışma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: savezz

Öncelikle çalışma için teşekkürler.Benim sorum savas sonrasınsa daha önceki serilerde asker kayıplarını yani iyileştirme yapabiliyorduk.Ordumuzda bulunan askerlerin azalan sayısını tekrar eski haline getirebiliyorduk.Ancak bu oyunda bunu bulamadım.Nerden yapıyoruz .

ordun kendi topraklarında durdukça her turn sonunda otomatik olarak kendini yeniliyor bir miktar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRTINA -- 29 Mart 2011; 0:12:47 >
  • teşekkürler eline sağlık
  • eline sağlık gayet yararlı:)
  • süper bi rehber olmuş eline sağlık.daha önce total war serisi oynamama rağmen bi çok ayrıntıyı farketmemiştim.videoları izleyince gördüm.devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

süper bi rehber olmuş eline sağlık.daha önce total war serisi oynamama rağmen bi çok ayrıntıyı farketmemiştim.videoları izleyince gördüm.devamını dilerim

teşekkür ederim.
  • Çok işime yaradı eyvallah
  • eline sağlık gayet yararlı:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.